Ana SayfaDizilerSurvivor Yunanistan’daki Görüntüler Türkiye’deki İzleyicileri Şok Etti!

İlgili Postlar

Survivor Yunanistan’daki Görüntüler Türkiye’deki İzleyicileri Şok Etti!

Survivor Türkiye, Türkiye’de yıllardan beri yayınlanan bir program olsa da bugün Survivor Yunanistan’dan gelen görüntüler izleyenleri şoka uğrattı. İşte o anlar…

Survivor, Dünya genelinde yapılan reality şovlardan birisi. Türkiye’nin Acun Ilıcalı sayesinde tanıştığı program, pek çok ülkede yine Acun Ilıcalı’nın şirketleri tarafından gerçekleştiriliyor. Bugüne kadar çok fazla yansımasa da diğer programlardaki görüntüler, yarışma şartları ve yarışmacılar Türkiye’deki versiyona göre oldukça farklı. Zira Survivor Yunanistan’dan paylaşılan son görüntüler özellikle sosyal medyada büyük gündem oldu. Acun Ilıcalı ve Ahmet Mahmut Ünlü gibi isimlere seslenen sosyal medya kullanıcıları yorumlarıyla sosyal medyayı salladı.

Survivor Yunanistan’daki Görüntüler Türkiye’deki İzleyicileri Şok Etti!
Survivor Yunanistan’daki Görüntüler Türkiye’deki İzleyicileri Şok Etti!

Türkiye’de Kavga, Yunanistan’da Bikinili Güneşlenme

Türkiye’de özellikle bu yıl çok fazla kavganın olması, ada hayatının çok fazla ekranlara getirilmemesi tepki çekiyordu. Survivor Yunanistan versiyonunda ise yarışmacılar arasındaki rekabetin oyunlarda gösterildiği ve yarışmacıların oyunların dışındaki zamanlarında da kendi vücutlarını geliştirmeyi ve adanın tadını çıkarmayı  tercih ettiği görüldü.

Survivor Yunanistan’daki Görüntüler Türkiye’deki İzleyicileri Şok Etti!
Survivor Yunanistan’daki Görüntüler Türkiye’deki İzleyicileri Şok Etti!

Özellikle son videolarda kadın yarışmacıların bikiniler giyerek kumsalda güneşlenmesi ve bu anların uzun uzun ekranlara getirilmesi Türkiye’deki Survivor fanlarını da harekete geçirdi.

Sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları ise şöyle;

  • Survivor Yunanistan ı TV8 de izleyebilir miyiz?
  • “Kaç yıldır bize ne izletiyorsun Acun”
  • “Biz kavga kıyamet komşuda cennet”
  • “Vay arkadaş bizde şort giyilmesine bile tepki”
  • “Cübbeli Ahmet Hoca görmesin”
  • “Survivor Yunanistan ı TV8 de izleyebilir miyiz?”

Bazı kullanıcılar ise bu tip görüntüleri eleştirerek Türkiye’de olmamasını doğru buldu. Bu görüntülerin küçük çocukların da izleyebileceği bir kanalda uygun olmayacağı dile getirildi.

Cübbeli Ahmet Hoca’nın Sözleri Akla Geldi

Survivor’un yayınlanmaya başladığı dönemlerde Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü programı hedef almıştı. “O TV8 midir nedir o var ya onun o bütün çırılçıplak kız erkek karışıklarından daha büyük günah…” diyerek eleştiri yönelten Cübbeli Ahmet Hoca’nın bu görüntüleri nasıl değerlendireceği de merak edildi.

Türkiye’deki yarışmada hem erkek hem de kadınlar şort ve askılılar giyerek yarışmalara katılıyor. Bu durumun ise RTÜK mü yoksa Survivor Türkiye için getirilen bir kural mı olduğu bilinmiyor.  Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler