Ana SayfaDizilerSurvivor'da İlk Ada Konseyi Sonuçlandı!

İlgili Postlar

Survivor’da İlk Ada Konseyi Sonuçlandı!

Survivor’da dün akşam yayınlanan ada konseyinde adadan gitmesi istenen isim belli oldu.

Survivor 2017 oldukça hızlı başladı. Dün oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında oyunu kaybeden gönüllüler ada konseyine gitmek zorunda kalırken ada konseyinde yapılan oylama sonucunda en çok gitmesi istenen iki isim belirlendi.

Hedefteki İsim Erdi

Özellikle Göz6 adı verilen yarışmada birinci olarak Gönüllüler grubuna dahil olan Erdi’nin en çok adının yazılması dikkat çekti. Eleme potasının ilk adayı aldığı oylar nedeniyle Erdi olurken dün oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda birinci olmayı başaran Volkan da bir diğer yarışmacının ismini söyledi. Volkan, Fulya’nın elenmesini isterken Fulya ve Erdi ikili oylamaya çıkacak.

Elenecek İsim Belli Olacak

Önümüzdeki programda yapılacak halk oylaması ile birlikte adadan gidecek isim belli olacak. Özellikle Erdi’nin Göz6 programında yüksek oy oranlarına ulaşması dikkatlerden kaçmazken, Survivor için de benzer bir durumun yaşanacak olması Erdi’nin adada çok daha uzun bir süre kalmasını sağlayabilir. Özellikle oyunlar sırasında düşük performansı nedeniyle eleştirilen ve farklı üslubu ile pek çok kişinin tepkisini çeken Erdi Göz6 evinde olduğu gibi yine en çok potaya çıkan isimlerden biri olacak gibi görünüyor. Survivor 2017 oldukça sert ve zorlu yarışlar ile başlarken önümüzdeki programda adadan elenecek isim belli olacak. Erdi ya da Fulya’nın evden ayrılacağı gönüllüler grubu eleme sonrasında bir kişi eksilecek.

Adaya 3 Yeni İsim Katılacak

Eleme heyecanının yanı sıra dün akşam oldukça farklı bir durum daha açıklandı. Acun Ilıcalı tarafından ada konseyinde yapılan açıklamalarda 4 yeni yarışmacı konseye davet edildi. Açıklamalara göre dört isimden üç tanesi halk oylaması ile adaya giriş yapacak, bir kişi adadan ayrılacak. Fatih, Oğulcan, Anıl ve Sadin isimli dört yarışmacının adaya girip girmeyeceği ise yayınlanacak yeni bölümde belli olacak.

3 kişinin hangi takımlarda olacağı şu an için net bir şekilde belirtilmezken, yeni bölümde hangi 3 kişinin yarışmaya dahil olacağı ve bu üç yarışmacının hangi gruplara dahil olacağı netlik kazanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler