Ana SayfaDizilerKısmetse Olur'da Dün Akşam Kim Elendi?

İlgili Postlar

Kısmetse Olur’da Dün Akşam Kim Elendi?

Kısmetse Olur dün akşam eleme heyecanı ile ekranlara geldi.

Her pazar gecesi yapılan elemelerde dün akşam da yine oylamalar yapıldı ve evden elenecek isim belirlendi. Damatlar ve Gelinler evinde yapılan ayrı oylamaların ardından evden gitmesi adına ismi en çok yazılan isim damatlar evinden Arca, gelinler evinden ise Sibel oldu.

Sibel ve Arca’nın ikili potaya girdiği eleme gecesinde açılan zarfta sadece damatlar evinden bir ismin eve veda edeceği açıklandığı için evden veda eden isim Arca oldu. Gökhan ile ilişkiye başlayan ve bu nedenle evde durmak istemeyen Sibel eleme potasına çıkmayı başarsa da evden elenemedi.. Damatlar evine yeni katılan Arca ise evdeki hayallerine çok kısa bir süre içerisinde veda etmek zorunda kaldı.

Gökhan Mı Geliyor?

Dün akşam yayınlanan eleme bölümünün ardından özellikle fragman dikkat çekti. Gökhan ile Sibel’in ilişkisine yapım ekibi tarafından onay verildiği açıklanırken Gökhan’ın tekrar eve dönme ihtimali olmaması nedeniyle evden ayrılmasına izin verildiği gösterildi. Yayınlanan fragmanda açık bir şekilde bu anlar gösterilirken Gökhan Sara kısa süreli eve gelerek Sibel’i almaya geldiğini söylüyorç Sibel ile birlikte Gökhan’ın evler ayrılacağını duyan diğer adaylar ise oldukça şaşırıyor. Bugün yayınlanan yeni bölüm ile birlikte Gökhan ile Sibel’in evden ayrılma sahneleri ekrana getirilirken, bu durum kısa süre içerisinde anlaşıldı ve Gökhan’ın şaka yaptığı ortaya çıktı.

Gökhan Sara’nın yaptığı şaka Sibel’i üzse de yapım ekibi tarafından yapılan kesin açıklamada Gökhan’ın eve tekrar döndüğü belirtildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler