Ana SayfaDizilerAhmet Kural Ve Murat Cemcir Hayranlarına Dizi Müjdesi Verdi!

İlgili Postlar

Ahmet Kural Ve Murat Cemcir Hayranlarına Dizi Müjdesi Verdi!

Türkiye’nin sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir şu anda Çalgı Çengi İkimiz adlı sinema filminin heyecanını yaşıyor. Farklı programlara katılarak filmlerin tanıtımlarını yapan ikili, hayranları için önemli bir müjde de verdi.

Ahmet Kural Ve Murat Cemcir Eskişehir’deydi

Eskişehir’de yapılan etkinlikte hayranları ile bir araya gelen Ahmet Kural ve Murat Cemcir yeni bir dizi projesinin olduğunu ve yeni dizi ile ekranlara yeniden gelebileceklerini söyledi. Eskişehir’de oldukça ilgi ile karşılanan ve kalabalık bir etkinliği gerçekleştiren Ahmet Kural ve Murat Cemcir, gösterilen bu ilgiden dolayı oldukça mutlu.

Basınla Buluştular

Aynı zamanda etkinlik öncesinde basın ile bir araya gelen ve basının sorularını yanıtlayan ikili Eskişehir’in çok önemli bir kent olduğunu ve özellikle Eskişehir bölgesinde filmin oldukça izlendiğini söyledi. Dizi projesiyle ilgili yaptıkları açıklamalarda Murat Cemcir ve Ahmet Kural özellikle 2018 yılında yeni bir dizinin başlayacağını belirtirken şu an için proje aşamasında olan dizinin tam olarak netleştirilmediğini belirtti. Fakat iki ismin hayranlarına dizi konusunda kesin bir şekilde müjde vermesi, hayranları sevindirdi.

Önümüzdeki yıl itibariyle yeniden fenomen isimler televizyon ekranlarında yer alacak. Bugüne kadar iki ismin yer aldığı dizi ve sinema filmleri yüksek izlenme oranları alırken komedi dalında Türkiye’nin en popüler çifti de olmayı da Başarlar. Bu açıdan gerek dizi gerek yeni sinema projeleriyle beklenen Ahmet Kural ve Murat Cemcir önümüzdeki yıllarda yine Türk sinemasının en çok konuşulacak isimlerinden olarak görülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler