Ana SayfaDizilerKısmetse Olur Eleme Heyecanı Başlıyor! Kim Elenecek?

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Eleme Heyecanı Başlıyor! Kim Elenecek?

Kısmetse Olur’da bu akşam yeni eleme gecesi ekranlara gelecek.

Türkiye’nin en çok izlenen evlenme programlarından birisi olan Kısmetse Olur’da her pazar akşamı eleme heyecanı yaşanıyor. Evdeki oylamalar sonucunda evden ayrılması istenen en çok isimler arasında ev kurallarına göre evden ayrılacak isim belirleniyor.

Kısmetse Olur 22 Ocak Elemesinde Kim Birinci Olacak?

22 Ocak gecesinde yapılacak eleme ile gecesinde bazı önemli ipuçları şimdiden sızdırılmış durumda. Özellikle halk oylaması ile birlikte evde birinci olacak ve büyük ödül yemeğine gidecek kişiler Aycan ve Akın olacak. Aycan’ın ilişkide olduğu Onur ile yemek yemesini isteyen Akın ise bu hakkını Onur’a verecek. Böylece Onur ile Aycan birlikteliklerini güzel bir akşam yemeği ile sürdürme fırsatı elde edecek.

Kısmetse Olur 22 Ocak Elemesinde Kim Elenecek?

Evde Birinci olmuş olacak ismin yanı sıra özellikle evden kimin eleneceği merak edilirken şu ana kadar evden elenecek isim ile ilgili herhangi bir bilgi sızdırması yapılmadı. Bu nedenle bu akşam yapılacak oylama sonrasında evden en çok ismi çıkan kişi elenmesi için söylenecek.

Önceki haftalarda özellikle Çarşamba ve Perşembe günleri itibariyle evden elenecek isimler paylaşılırken bu hafta farklı bir durum ortaya çıktı ve elenecek isimler paylaşılmadı. Bu nedenle şu an için elenecek isimleri bilmiyoruz. Fakat özellikle dışarıda Gökhan ile bir ilişkisi bulunan Sibel’in evden ayrılma ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler