Ana SayfaDizilerSurvivor 2017'de Gönüller Ezdi Geçti!

İlgili Postlar

Survivor 2017’de Gönüller Ezdi Geçti!

Survivor 2017 dün akşam TV8 ekranlarında yayınlanan yeni bölümü ile birlikte resmen başladı. Yeni bölüm ile birlikte iki farklı oyun oynayan ünlüler ve gönüllüler takımı zorlu ada şartlarına oldukça hazır göründü.

Oyunları Kim kazandı?

İlk oyunda gönüllüler ünlülere karşı oldukça üstün bir oyun ortaya koyarken, yapılan ikinci ödül oyununda da yine gönüllülerin üstün performansı dikkat çekti. Gönüllüler takımındaki ön plana çıkan isimlerden bir tanesi Eser West oldu. Özellikle Eser West için yarışma öncesinde yapılan yorumlarda zayıf halkalarından biri olacağı vurgulanıyordu. Fakat yapılan ilk yarışların ardından özellikte Eser West’in oldukça iddialı olduğu görüldü.

Ünlüler Takımı Zayıf Kaldı

Yarışmada ünlüler takımının zayıf performansı ise dikkatlerden kaçmadı. İlhan Mansız, Serhat Akın gibi sporcuların bulunduğu kadro, buna rağmen zorlu parkurlarda Gönüllüler takımının gerisinde kaldı. Dün akşam yayınlanan yeni bölümünün ardından Survivor’ın önümüzdeki üç ay boyunca haftanın farklı günlerinde ekrana geleceği belirtilirken özellikle 3 ay boyunca sürecek yarışlar yine Tv8’in ve Survivor’ın en çok izlenen programlardan birisi olmasını sağlayacak.

Ünlülerde Tartışmalar Başladı

Son yapılan yarışma sonrasında özellikle ünlüler adasında yaşanan tartışmalar dikkat çekerken kavgaların önceki Survivor yarışmalarına göre çok daha erken başlayacağı da görüldü. Ünlüler arasında özellikle Çılgın Sedat gibi yaşlı isimlerin bulunması, yaş problemlerinin de yaşanacağını gösteriyor. Bakalım bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Survivor 2017’de neler yaşanacak, yarışmalarda hangi takım öne çıkacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler