Ana SayfaDizilerCesur Ve Güzel'de Öpüşme Sahneleri İzlenme Rekorları Kırdı!

İlgili Postlar

Cesur Ve Güzel’de Öpüşme Sahneleri İzlenme Rekorları Kırdı!

Cesur Ve Güzel dizisinin popüler çiftlerinden olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün son yayınlanan bölümde havuzda öpüşme sahneleri oldukça dikkat çekti.

Çok Yakıştırıldı!

Cesur Ve Güzel dizisinin başladığı ilk günden itibaren oldukça yakıştırılan Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün dizide rol icabı birbirine oldukça yakın olması dikkat çekmeye devam ediyor. Özellikle son yayınlanan yeni bölümde havuzda birbiriyle oldukça ateşli bir şekilde öpüşen çift, sosyal medyayı da adeta salladı.

Reytingler Artıyor!

Star TV’de yayınlanan Cesur Ve Güzel’in özellikle ilk haftalardan itibaren oyunculukları ve birbirine uyumu ile dikkat çeken çifti, dizinin de popüler olmasını sağlıyor. Öyle ki yayınlandığı günden itibaren yükselen reyting oranları ile sıralamalara girmeye başlayan Cesur Ve Güzel geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümüyle de Vatanım Sensin gibi çok önemli bir dizinin ardından ikinci sırada yer almayı başardı. Fakat konuşulan diziler arasında Cesur Ve Güzel ilk sırada yer aldı.

Mayosu Bile Konuşuldu!

Öpüşme sahnelerinin yanı sıra geçtiğimiz bölümde en çok konuşulan diğer bir detay Tuğba Büyüküstün’ün havuz sahnelerinde giydiği siyah mayo oldu. Mayo oldukça beğeni topladığı gibi Tuğba Büyüküstün’ün vücut hatlarının olduğu gibi ortaya çıkması da güzel oyuncunun övgüler ve takdirler almasını sağladı.

İşte O Sahne!

Dün akşam yayınlanan bölümde dikkat çeken sahne ise şöyle;

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=N-nEo7DhDck&w=640&h=360]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler