Ana SayfaDizilerKiralık Aşk Final Yapıyor! İşte 69. Bölümde Yaşanacaklar

İlgili Postlar

Kiralık Aşk Final Yapıyor! İşte 69. Bölümde Yaşanacaklar

Başrollerinde Elçin Sangu ve Barış Arduç gibi çok sevilen isimlerin yer aldığı Kiralık Aşk, 69. bölümü ile ekranlara veda edecek.

Tüm hafta boyunca kanalda yayınlanan fragman ile final yapacağı duyurulan Kiralık Aşk final bölümü ile hayranlarına veda edecek. Peki, final bölümünde neler olacak ve dizi ekranlardan nasıl ayrılacak?

Kiralık Aşk Final İle Hikaye Bitiyor

Yayınlandığı ilk günden itibaren Kiralık Aşk olarak Ömer’in yanına gelen ve onu elde etmeye çalışan Defne ile Ömer’in başından geçenlerin anlatıldığı Kiralık Aşk’ta işler ilerleyen dönemlerde oldukça değişti. Oyun ile başlasa da Ömer ile Defne arasında yaşananlar giderek daha ciddi bir duruma gelirken iki isim de birbirine aşık oldu.

Kiralık Aşk Final Bölümünde Neler Olacak?

Dizinin final sahnelerinde ise Ömer ve Defne’nin mutlu bir şekilde başlayacağı yeni bir hayatı gösteriliyor. Özellikle Defne’nin hamile kalması ve iki ismin çocuk sahibi olması finalde ekranlara gelirken, final sahnesinde aşkın kazanacağı ifade edildi.

Kiralık Aşk 69 bölüm fragmanı ile birlikte dizide olacaklar açık bir şekilde de gösterilirken iki ismin de mutlu bir beraberliğe başlayacak olması dizi sevenleri tarafından oldukça hoş karşılandı. Üstelik bu ilişkiye dizideki Neriman gibi sert karakterlerini de destek vermesi, ilişkilerin normalleşmesi dizinin ekranlara güzel bir şekilde veda etmesini sağlayacak.

Dizi ekibi tarafından çekilen son bölüm sonrasında tüm oyuncuların gözyaşlarını tutamadığı sosyal medyada yer aldı. Özellikle hafta boyunca kiralık Aşkın final sahneleri konuşulmuştu. Kiralık Aşk 69 bölüm final sahnesi ise şöyle;
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=shp1yJJCJdE]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler