Ana SayfaDizilerKısmetse Olur Adnan ve Didem İlişkisine Aileler Onay Vermeyecek Mi?

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Adnan ve Didem İlişkisine Aileler Onay Vermeyecek Mi?

Kısmetse Olur bugün 20 Ocak yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölüm yayınlanmadan yapılandırmalar sayesinde yeni bölümde yaşanacak olaylar hakkında önceden detaylar öğrenilirken Didem ve Adnan arasında yaşanacak aile geriliminin yeni bölüme damga vuracağı konuşuldu.

Adnan ve Didem Ne Olacak?

Kısmetse Olur hafta içi her gün 12:30 itibariyle ekranlara gelirken bugün yayınlanan bölümde daha önceden yapılan sızdırmalar sayesinde pek çok detay öğrenildi. Şu anda ekranlarda olan yeni bölümde Didem ve Adnan arasında yaşanan gerilim ve tartışmalar oldukça dikkat çekerken, Adnan Didem’in kendi sözünü dinlememesi nedeniyle adeta çıldırıyor. Üstelik Adnan’ın ailesinden de Didem için onayın gelmemesi ikili arasındaki ilişkinin oldukça zorlu bir sürece gireceğini gösteriyor.

Adnan Abisi Eve Geliyor!

Özellikli daha önce de eve gelen Adnan’ın abisinin tekrar eve gelmesi ve Didem hakkında oldukça sürpriz yorumlar yapması ilişkinin yeni bir döneme gireceğini gösteriyor. Evde Adnan ile Didem arasında yaşanan bu gelişmelerin yanı sıra geçen sezonun damat adaylarından olan Bedirhan’ın Gözde için özel bir mesaj göndermesi de yine evde gergin anların yaşanmasına yol açıyor. Berker ile bir ilişki içerisine girmeye hazırlanan Gözde’nin Bedirhan’dan gelen bu mesajın ardından oldukça şaşırması ve Berker’in son derece sert bir tepki vermesi üzerine ikili arasında başlayamayan ilişki yeniden sekteye uğruyor.

Tankut Tuğçe İlişkisi Dolu Dizgin!

Evin mutlu çiftlerinden olan Tankut ile Tuğçe ise beraberliklerini şu anda sorunsuz bir şekilde sürdürüyor. Özellik Tankut’un eve girdiği ilk günden itibaren oldukça ilgi gösteren ve Tankut’un eve girmesinden dolayı mutlu olduğunu belirten Tuğçe, Tankut’un da aşkına karşılık vermesi sayesinde evdeki mutlu halleri gözden kaçmıyor.

Final Gecesi Merak Ediliyor!

Bugün yayınlanan yeni bölümün ardından gözler kuşkusuz Pazar günü yapılacak final gecesine çevrilecek. Her pazar gecesi Kısmetse Olur eleme heyecanı ekranlara getirilirken, bu hafta sonunda evden kimin ya da kimlerin ayrılacağı da belli olacak. Özellikle pek çok farklı ismin evde şu anda bir ilişkiye başlaması, evden evlenecek kişilerin üzgün bir şekilde evden ayrılmasına neden olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler