Ana SayfaDedikoduSurvivor’da Her Şey Senaryo mu? Hande Sarıoğlu'ndan Şok Sözler!

İlgili Postlar

Survivor’da Her Şey Senaryo mu? Hande Sarıoğlu’ndan Şok Sözler!

Söylemezsem Olmaz programına dahil olan Hande Sarıoğlu Survivor’a dair şok ifadeler kullandı ve her şeyin senaryo olduğunu öne sürdü.

Survivor All Star’da bu yıl tartışmalar, kavgalar ve birbirinden ilginç olaylar yaşanıyor. Her geçen gün şiddetin dozu artarken son olarak Survivor Poyraz’ın adadan ayrılması ve Dominik Cumhuriyeti’ndeki bir eve girerek hırsızlık yaptığı ortaya çıkmıştı. Tüm bunlar Türkiye’de geniş bir yer bulurken konuyla ilgili çarpıcı açıklama son günlerin gündem ismi Hande Sarıoğlu’ndan geldi.

Acun Ilıcalı Açıklamıştı

Yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili ilk açıklama Acun Ilıcalı’dan gelmişti. Programda düzenlenen konseyde yaşananları aktaran Ilıcalı, Poyraz Yiğit’in kampta kimseye görünmeden çıktığını, ardından ülkedeki insanların yaşadığı bölgelere gittiğini ve buradaki bir eve girerek çuval çuval erzak çaldığını söylemişti. Bu açıklamaları Yiğit onaylarken sadece evde kimse olmadığını anladıktan sonra eve girdiğini ifade etti. Hırsızlık olayının ortaya çıkmasının ardından Poyraz Yiğit ile ilgili şikayetçi olmak isteyen ev sahibi ile prodüksiyonun görüşmesi sonrasında şikayetinden vazgeçtiği öğrenildi. Bu durumu programda değerlendiren Hande Sarıoğlu ve Arto gündemi sarsan ifadeler kullandı.

Survivor’da Her Şey Senaryo mu? Hande Sarıoğlu'ndan Şok Sözler!
Survivor’da Her Şey Senaryo mu? Hande Sarıoğlu’ndan Şok Sözler!

“Yiğit Tek Değil”

Yiğit Poyraz’ın bu hırsızlığı tek başına yapmadığını söyleyen Hande Sarıoğlu, Batuhan, Furkan, Yasin, Odegay, Yaman ve Aysu’nun da bu işin içinde olduğunu iddia etti. Yaşananların senaryo olduğunu ve gerçeğe hiç uymadığını ifade eden Hande Sarıoğlu “Acun Ilıcalı bu ekibi hapse düşmekten kurtarıyor Acunik Cumhuriyetinde. Acun Ilıcalı orada Muz Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı gibi. Hemen olaya müdahale ediyor. Yoksa tutuklanacaklar.” dedi.

Bu açıklama ve senaryo iddiaları sonrasında ise gözler Acun Ilıcalı’ya çevrildi. Ünlü programcı sosyal medya hesabından çok sayıda eleştiri ve farklı iddialar olmasına karşın henüz resmi bir açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler