Ana SayfaDedikoduHande Subaşı'nın Yaşına Görenler İnanamıyor!

İlgili Postlar

Hande Subaşı’nın Yaşına Görenler İnanamıyor!

Geçtiğimiz gün yeni yaşını kutlayan Hande Subaşı’nın yaşına görenler inanamıyor. Yakın arkadaşlarıyla yeni yaşını kutladıktan sonra çıkışta kameralarla karşılaşan ünlü oyuncu samimi açıklamalarda bulundu. İşte güzel ismin o açıklamaları;

İzleyicileri Bir Kez Daha Kendine Hayran Bıraktı

Türkiye’nin sevilen genç oyuncularından Hande Subaşı, TRT 1 ekranlarında yayınlanan “Alparslan: Büyük Selçuklu” dizisindeki performansıyla izleyicilerin gönlünü fethediyor. Tarihi dönemi ve büyüleyici atmosferiyle dikkat çeken dizi, Subaşı’nın canlandırdığı karakterle izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarıyor.

Hande Subaşı, “Alparslan: Büyük Selçuklu” dizisinde “Terken Hatun” karakterine hayat veriyor. Güçlü, zeki ve kararlı bir karakter olan Terken Hatun’u canlandıran Subaşı, oyunculuk becerisiyle izleyicilerden tam not alıyor. Terken Hatun’un sıra dışı hikayesi ve karakterinin derinliği, Subaşı’nın başarılı performansıyla ekrana yansıyor.

Keremcem’den Duygusal Açıklamalar

Hande Subaşı’nın yakın arkadaşlarından biri olan ünlü şarkıcı Keremcem güzel oyuncuyu doğum gününde de yalnız bırakmadı. Arkadaşı hakkında samimi açıklamalarda bulunan ünlü isim Hande Subaşı hakkında şunları söyledi;

Hande çok eski arkadaşım, daha önce birlikte şarkı söylemiştik. Şimdi de doğum gününe geldim. Buradan doğum gününü kutluyorum Hande’ciğim”

Hande Subaşı’nın Yaşına Görenler İnanamıyor!

ürkiye’nin sevilen oyuncularından Hande Subaşı, bugünlerde yaşamının en özel günlerinden birini kutluyor. Ünlü oyuncu, 40’ıncı yaşına girmenin mutluluğunu ve heyecanını dostları ve ailesiyle paylaştı. Kutlama sonrası basın mensuplarıyla kısa bir röportaj yapan ve gelecek planları hakkında konuşan Hande Subaşı, yeni projeler ve kişisel hedeflerle dolu olduğunu belirtti. Kariyerinde yeni başarılar elde etmeyi ve kendini daha da geliştirmeyi hedefleyen ünlü oyuncu, 40’ıncı yaşını bir dönüm noktası olarak görüyor ve bu yeni yaşında daha da güçlenmeye kararlı olduğunu vurguladı.

Ayrıca 40 yaşında olmaktan mutlu olduğunu da söyleyen ünlü isim şu açıklamayı yaptı;

“Gururla 40 yaşına girdiğimi söylüyorum. Bu yaşta olmak çok güzel, ben çok iyi hissediyorum. Kadınlar için çok özel yıllar, ben de o yılları yaşıyorum. Burada eski ve yeni arkadaşlarım var, bu gece benim için çok önemli. Çok özel hazırlandım, 40’ıncı yaşım olduğu için böyle olmasını istedim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler