Ana SayfaDedikoduEbru Gündeş'in Ani Evliliğinin Nedeni Hamileliği Mi?

İlgili Postlar

Ebru Gündeş’in Ani Evliliğinin Nedeni Hamileliği Mi?

Murat Osman Özdemir ile ani bir evlilik gerçekleştiren Ebru Gündeş’in hamile olduğu öne sürüldü. İşte konuşulan o iddialar…

Türkiye’nin önde gelen sanatçılarından Ebru Gündeş, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde hayatını Murat Osman Özdemir ile birleştirmişti. Gözlerden uzakta yapılan bu evlilik ile ilgili videoların paylaşılması ve gündeme gelmesinin ardından ise Ebru Gündeş sosyal medya hesabından açıklama yaparak iddiaları doğrulamıştı. Ancak gündeme gelen son iddialarda ise Ebru Gündeş’in hamile olduğu ve bu nedenle ani bir evlilik kararının alındığı ifade edildi. Ünlü sanatçıdan bu konuda ise henüz bir açıklama gelmedi.

Evliliğin Nedeni Hamilelik mi? Ebru Gündeş Hamile mi?

Daha önce 3 evlilik yapan ve evliliklerinde mutluluğu yaşayamayan Ebru Gündeş’in yeni evliliği kendisinden 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir ile oldu. Son evliliğinden boşanmasının ardından çiftin ilişki yaşamaya başladığı öne sürülürken şimdi ise hamilelik iddiaları konuşuluyor. İddiaların sahibi isim ise ses sanatçısı Onur Akay. Onur Akay yaptığı yeni açıklamalarda hamilelik iddialarını araştırdığını ve doğrulattığını belirterek  “Kesin olarak doğrulattım, kesin olarak söylüyorum” dedi.

Murat Osman Özdemir ile Ebru Gündeş’in hamilelik nedeniyle evlenme tarihini geriye çektiği, hızlı bir şekilde imam nikahı yaptığını öne süren Akay, bu konuda iddialarını sürdürerek sanatçını 4.5 aylık hamile olduğunu da ifade etti. Çift Dubai’deki evlilikleri sonrasında Kanlıca’daki yalıda yaşamaya başladı. Süper lüks villada yaşamlarını sürdüren çift iddialara göre şu anda doğacak bebekleri için hazırlık yapıyor.

Akay’dan Çarpıcı İddialar

Onur Akay yaptığı açıklamaları şu şekilde tamamladı;

“Ebru Gündeş’le de görüştüğünü bildiğim ünlü bir isimden, Ebru’nun hamile olduğu yönündeki bu iddiayı kesin olarak doğrulattım. Ebru Gündeş’in hamile olduğu öğrenilince, çift hemen nikâh tarihini öne almış. Benim duyurduğum tarihte ise hemen imam nikâhı yapmışlar ve sonra da bildiğiniz gibi resmi olarak evlenmişler. Haftanın bu ilk gününe müjdeli bir haberle başlayalım. Sizlere, Ebru Gündeş’in 4,5 aylık hamile olduğunu kesin olarak söylüyorum” diye konuştu.

Ebru Gündeş Hamile mi? Şok İddialar
Ebru Gündeş Hamile mi? Şok İddialar

3 Evlilik Yapmıştı

Ebru Gündeş ilk evliliğini 1990 yılında Hamdi Vardar ile yapmış ve 2 yıl sonra bu evliliğini noktalamıştı. Ebru Gündeş’in sonraki evliliği ise Ömer Durak ile olmuştu. Bu evlilik ise 1 yıl sürdükten sonra bitmişti. Ebru Gündeş’in en çok konuşulan evliliği ise 2010 yılında Reza Zarrab’la olmuştu. Bu evliliğinden bir kız çocuğu sahibi olan sanatçı, 2021 yılında Türkiye’nin gündeminde yer alan Reza Zarrab ile evliliğini sonlandırmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler