Ana SayfaDedikoduEbru Gündeş’in Hamileliğiyle İlgili Sürpriz Gelişme

İlgili Postlar

Ebru Gündeş’in Hamileliğiyle İlgili Sürpriz Gelişme

Ebru Gündeş’in hamile olduğu yönündeki haberler sonrasında gözler resmi açıklamaya çevrilirken konuyla ilgili Müge Dağıstanlı resmi bilgilere ulaştığını söyledi. İşte merak edilen o durum…

49 yaşındaki ünlü sanatçı Ebru Gündeş, geçtiğimiz hatalarda 37 yaşındaki Murat Osman Özdemir ile hayatını birleştirmişti. Sürpriz bir şekilde evlenen ve Türkiye’den kilometrelerce uzakta gizli bir şekilde gerçekleştirilen evlilik, Ebru Gündeş ile ilgili pek çok spekülasyona da yol açmıştı. En son konuşulan ise Ebru Gündeş’in hamileliğiydi. Ebru Gündeş’in hamile kaldığı için hızlı bir şekilde çiftin evlendiği belirtilmişti. Bu iddialarla ilgili Ebru Gündeş’in açıklama yapması beklense de açıklama Müge Dağıstanlı’dan geldi.

“Araştırdık, Soruşturduk”

Müge Dağıstanlı bugün programda yaptığı açıklamada konuyla ilgili tüm araştırmaların ve soruşturmaların yapıldığını söyledi. Ebru Gündeş’in hamile olmadığını ve 4.5 aylık hamile olduğuna yönelik iddiaların asılsız olduğunu söyledi. Ünlü ismin Haziran ile Eylül ayları arasında yoğun bir konser takviminin olduğunu ve hamile birisi için böyle bir programlamanın yapılamayacağını söyleyen Müge Dağıstanlı, üstelik planlamanın da yeni yapıldığını söyledi.

Ebru Gündeş’in Hamileliğiyle İlgili Sürpriz Gelişme
Ebru Gündeş’in Hamileliğiyle İlgili Sürpriz Gelişme

Dağıstanlı “Biz de araştırdık ve soruşturduk, Ebru Gündeş hamile değil ama olmayacağı anlamına gelmez. Gündeş’in 4,5 aylık hamile olduğu iddia edilmişti. Temmuz’da bu kadının bebeğini dünyaya getirmesi gerekiyor. Fakat konser takvimine baktığımızda Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül full dolu. Birkaç gün değil hem de…Hamile ve doğurmak üzere olan bir iş kadının bir sahne sanatçısının iş takvimi takvimi değil. Eğer gerçekten hamile olsaydı o Temmuzu ve Ağustos’u ertelerdi. Hem imzaları da yeni atmış.” diyerek bu duruma açıklık getirirken gözler hamilelik iddialarını ortaya çıkaran Onur Akay’a çevrildi.

Onur Akay, durumdan kesin emin olduğunu ve doğrulattığını söyleyerek Ebru Gündeş’in hamile olduğunu öne sürmüştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler