Ana SayfaDedikoduHazal Kaya'nın Yeni Anlaşması Ağızları Açık Bıraktı!

İlgili Postlar

Hazal Kaya’nın Yeni Anlaşması Ağızları Açık Bıraktı!

Hazal Kaya’nın yeni reklam anlaşmasında ne kadar ücret alacağı ortaya çıktı. Ücret, duyanların ağızlarını açık bıraktı… İşte o ücret…

Aşk-ı Memnu dizisindeki rolüyle oyunculuk alanının yıldızı parlayan isimlerinden olan Hazal Kaya, Ali Atay ile evliliğinden bir çocuğu olmuştu. çocuğuyla ilgilenmek için uzun zamandan beri yeni projeleri kabul etmeyen Hazal Kaya, kozmetik markasının teklifini kabul etti.  En son projesi Pera Palas’ta Gece Yarısı olan oyuncu, proje seçimlerinde de çok seçici davrandığını söylemişti.

Hazal Kaya'nın Yeni Anlaşması Ağızları Açık Bıraktı!
Hazal Kaya’nın Yeni Anlaşması Ağızları Açık Bıraktı!

Yeni Teklifte Rekor Ücret

Hazal Kaya bir kozmetik markasının yeni yüzü olması için gelen teklifi kabul etti. Anlaşma kapsamında çekim aşamasına geçilirken reklamların önümüzdeki günlerde televizyonlarda yayınlanmaya başlanacağı öğrenildi. Reklam anlaşmaları ünlü isimler için klasik bir olay olsa da ünlü ismin bu anlaşmadan 6 milyon TL alacağı öğrenildi. 6 milyon TL karşılığında kaç reklam filminin çekileceği ve ücretin ne kadar süreyi kapsadığı bilinmiyor. Ancak Posta Gazetesi tarafından ortaya çıkarılan bu durum, ünlü isimlerin reklamlar ile çok yüksek ücretler kazandığını gözler önüne serdi.

2 Çocuğuyla İlgileniyor

Sevenleri yeni projelerde Hazal Kaya’yı görmek için sosyal medyadan pek çok mesaj gönderse de Hazal Kaya son yıllarında zamanının büyük çoğunu ailesine ayırıyor. Fikret Ali ve Süreyya Leyla ismindeki iki çocuğu ile vakit geçirmeyi tercih eden Hazal Kaya, eşi Ali Atay ile mutlu bir yaşam sürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler