Ana SayfaDedikoduSağlık Sorunları Yaşayan Cem Yılmaz, Sevgilisiyle El Ele Yakalandı

İlgili Postlar

Sağlık Sorunları Yaşayan Cem Yılmaz, Sevgilisiyle El Ele Yakalandı

Yeni bir aşka yelken açan Cem Yılmaz sevgilisiyle el ele görüntülendi. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları yaşadığını da duyurmuştu.

Hızlı aşk hayatıyla sürekli gündemde yer alan Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka başladığıyla konuşulmuştu. Gizemli ismin kim olduğu merak edilirken sosyal medyada ortaya çıkan Cem Yılmaz’ın sevgilisinin Necla Karahalil olduğu öğrenilmişti. Pilates yapan ve yemek videolarıyla fenomen isimlerden birisi olan Necla Karahalil, Cem Yılmaz’la ilişki yaşadığını saklamamıştı. Şimdi ise ikili el ele görüntülendi.

Çiçeği Burnunda Çift Tekirdağ’da Görüldü

Tekirdağ’da objektiflere takılan Cem Yılmaz ve Karahalil’in burada aile ziyareti yaptığı düşünülüyor. Zira Necla Karahalil’in memleketi Tekirdağ olduğu için buradaki aile ve yakınlarıyla Cem Yılmaz’ın tanıştığı öne sürüldü. Tekirdağ’da sokaklarda el ele gezerken görülen çiftin bu görüntüleri kısa sürede sosyal medyada da geniş yer buldu.

Sağlık Sorunları Yaşayan Cem Yılmaz, Sevgilisiyle El Ele Yakalandı
Sağlık Sorunları Yaşayan Cem Yılmaz, Sevgilisiyle El Ele Yakalandı

Cem Yılmaz Sağlık Sorunları Yaşadığını Duyurdu

Cem Yılmaz diğer yandan yaptığı açıklamalar ile sosyal medyada gündem yarattı. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan usta isim, sağlık sorunları yaşadığını duyurmuştu. “Bir nefes problemim var. Zor nefes alıyorum. Eee yaşlandık. 51 yaşındayım artık” diyerek bu konudaki durumu aktaran Cem Yılmaz, bu açıklamasıyla da sevenlerini üzmüştü.

Son dönemlerde yeni gösterisi nedeniyle yoğun bir program yaşayan Cem Yılmaz, sağlık durumuna yönelik farklı iddiaların gündemde yer alması nedeniyle açıklama yapmak istediğini söyledi. 51 yaşına özellikle vurgu yapan oyuncu, gösteri sırasında anlatacaklarını unuttuğuna yönelik iddialara da sert çıktı. Belirli bir yaş sonrasında kendisine iyi baksa da bazı şeylerin yaşanabileceğini söyleyen Cem Yılmaz, gösteride unutma gibi bir durum olmadığını vurgulayarak “Unutmak yok. İnsanlık hali. Kendime ne kadar iyi baksam da olmuyor işte” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler