Ana SayfaDedikoduGece Kulübünde Olay Çıkaran Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt Mekandan Atıldı

İlgili Postlar

Gece Kulübünde Olay Çıkaran Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt Mekandan Atıldı

Arkadaşlarıyla birlikte gece kulübünde eğlenmeye giden Ebrar Karakurt, olay çıkarınca mekandan zorla çıkarıldı. Olayla ilgili açıklamalar geldi…

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt bu sefer gece kulübünde yaşadığı olay ile gündeme geldi. Gece kulübüne eğlenmek için giden voleybolcu, burada sahne alan Melsum Erdost’un şarkılarını dinlemeye başladı. Ancak Ebrar Karakurt’un şarkı söylemek istemesiyle birlikte gece kulübünde gergin anlar yaşanmaya başlandı.

Sahneye Çıkıp Zorla Mikrofonu Aldı

“Yeter ben şarkı söyleyeceğim” diyerek sahneye atılan ve mikrofonu zorla alarak şarkı söylemeye çalışan Ebrar Karakurt’a şarkıcıdan tepki geldi ve ardından olaya güvenlik görevlileri dahil oldu. Ebrar Karakurt sahneden indirildikten sonra kulüpten de çıkarıldı. Yaşanan olayla ilgili görgü şahidi sosyal medyadan açıklama yaparken bu açıklamayı Melsum Erdost da alıntıladı.

Açıklamalarda Ebrar Karakurt’un alkol nedeniyle kendinde olmadığı, sahneye çıkıp dans ettiği, şarkı söylemek istediği belirtildi. Melsum Erdost’un alıntıladığı paylaşımda; “Dünü bugüne bağlayan gece olay çıktı. Sahnede Melsum vardı. İzleyenler içinde de Ebrar Karakurt ve Barış Murat Yağcı da vardı. Ebrar, çok alkollüydü ve sahneye çıkıp dans ederek Melsum’un sahnesini bozdu. En son ‘Yeter ben şarkı söyleyeceğim’ diye sahneye atladı bunu gören Melsum’un menajeri ayıp oluyor diye Melsum’u sahneden aldı. Ebrar, hâlâ şarkı söylemekte ısrar ettiği için Barış Murat Yağcı’nın ekibinden biri tepki gösterdi. Birbirlerine diklenince güvenlik gelip ayırdı ve Ebrar’ı çıkardı.” denildi.

Gece Kulübünde Olay Çıkaran Ebrar Karakurt Mekandan Atıldı
Gece Kulübünde Olay Çıkaran Ebrar Karakurt Mekandan Atıldı

Melsum Erdost Olayları Doğruladı

Melsum Erdost bu açıklamayı paylaşarak olayları doğrularken, olayın ortaya çıkması nedeniyle açıklama yapma gereği duyduğunu söyledi. Olayın ortaya çıkmaması halinde hiçbir şekilde olayı açıklamayacağını belirten Erdost, Ebrar Karakurt’un mikrofonu sinirle çektiğini, bu sıra mikrofonun sert bir şekilde ağzına geldiğini ve bu nedenle dudaklarının şişerek morardığını söyledi.  “Bundan sonra kendisini destekleyici hiçbir içerik paylaşmayacağım. Çünkü kendisi bunu hak eden bir insan değilmiş öğrenmiş oldum.” Diyerek voleybolcuya tepkisini gösteren şarkıcı, bu mesajıyla destek aldı.

Ebrar Karakurt’un ise olayla ilgili hiçbir açıklama yapmaması dikkatlerden kaçmadı. Milli voleybolcu, haberin yazıldığı anda da sosyal medyasından bu konuda hiçbir açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler