Ana SayfaÜnlülerSurvivor'da evlilik teklifi alan Sahra Işık evliliğe ilk adımını attı

İlgili Postlar

Survivor’da evlilik teklifi alan Sahra Işık evliliğe ilk adımını attı

Survivor’da evlilik teklifi alan Sahra Işık evliliğe ilk adımını attı. Survivor’ın en hırslı yarışmacılarından Sahra, evliliğe ilk adımını attı. Survivor finalinde evlilik teklifi alan Sahra Işık, evliliğe bir adım daha yaklaştı. Detaylar haberimizde…

Sahra’nın olay yaratan Survivor yorumu: Turabi yem attı, Adem yedi!

Sahra Işık evleniyor

Survivor 2018 yarışmacısı Sahra Işık, sevgilisi İdris Aybirdi ile evlilik yolunda ilk adımını attı. İdris Aybirdi, üç yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Sahra Işık’a Survivor 2018’in Kıbrıs’da gerçekleşen finalinde evlilik teklifi etmişti. Sahra Işık, sevgilisinin evlilik teklifine “Evet” yanıtını verirken, yaklaşık olarak 75 bin lira civarında maddi değeri olan 2,5 karat yüzüğü ile poz verirken, mutluluğunu “İdris hayatımdaki en kıymetlim. Bugün bu sürprize çok şaşırdım. Tüm sevdiğim arkadaşlarım bu önemli anımızda yer aldığı için teşekkür ederim.” sözleri ile ifade etmişti. Sahra Işık’ın evlenme teklifi aldığı sırada Survivor’da sırt sırta yarıştığı arkadaşları da eşlik etmişti.

Sahra Işık Kimdir?

Sahra Işık nişanlandı

Sahra Işık, iş adamı sevgilisi İdris Aybirdi ile evlilik yolunda ilk adımını attı. Çift, Sapanca’da aile arasında basına kapalı olarak gerçekleşen tören ile nişan yüzüklerini taktı. Ünlü çiftin, önümüzdeki günlerde nikah masasına oturacağı söylenirken, balayı için Survivor yarışmasının yapıldığı Dominik Cumhuriyeti’ni düşündükleri öğrenildi.

Sahra Işık ve İdris Aybirdi’nin nişan törenlerinde şıklık ile uyum içerisinde olduğu dikkat çekti.

İşte Sahra Işık’ın nişan töreninden kareler

Sahra Işık, son olarak Survivor’daki Adem ve Turabi arasında yaşanan gerginlik hakkında yaptığı çarpıcı yorum ile gündeme gelmişti. Işık, “Turabi oyunu kazanıyor. Bütün bench onu desteklerken bir anda ‘Nagihan sana gelsin, ben her türlü kazanıyorum’ bu bir imadır, bir kışkırtma yöntemidir. Turabi yem attı. Adem de maalesef o yemi yedi. Bu çok üzücü Adem açısından. Çünkü gerçekten haklıyken haksız duruma düşüyormuş gibi bir şey oldu. Bana soracak olursanız ben hala haklı diyorum. İkisinin de karakterini bildiğim için Adem’in konuşmaları çok farklı yere gitti. Turabi madem dövüşçü değil niye kendini dövüşçü gibi gösteriyorsun. Adem aslında orada doğru söylüyor çok sert bir dille. İnşallah aralarındaki sorun kapanır bir an önce. Ama 1.5 ay kaldı artık. Muhatap olmamaları lazım.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler