Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl'ın yeni gözdesi belli oldu!

İlgili Postlar

Sinan Akçıl’ın yeni gözdesi belli oldu!

Sinan Akçıl’ın yeni gözdesi belli oldu! Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Instagram üzerinden iltifatlar yağdırdı. Sinan Akçıl, kime iltifat etti? Sinan Akçıl aşık mı oldu? Detaylar haberimizde…

Buse Narcı’dan ayrılan Sinan Akçıl, üç günde yeni aşka yelken açtı!

Son zamanlarda aşk hayatı ile gündeme gelen Sinan Akçıl, sosyal medya üzerinden geçtiğimiz günlerde aşk yaşamaya başladığı Gizem Kayalı’ya iltifat etti. Gizem Kayalı, sosyal medya platformu Instagram’daki hesabından bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafı gören ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Kayalı’ya “Orası neresi? Melekler şehri mi? Maşallah.” şeklinde iltifat etti. Gizem Kayalı da, sevgilisi Sinan Akçıl’ın iltifatlarına kalp, çiçek ve el ele tutuşan bir erkek bir kadın emojileri eklediği bir yanıt verdi.

Sinan Akçıl kimdir?

İşte Sinan Akçıl’ın, Gizem Kayalı’ya iltifatı

Gizem Kayalı kimdir?

Sinan Akçıl ve Buse Narcı aşkı

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, geçtiğimiz ay oyuncu Buse Narcı ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak, bu aşk sadece yirmi gün sürmüş, Akçıl bir konseri sırasında Buse Narcı ile ayrıldıklarını duyurmuş ve “Buse çok değerli bir insan. Ama olmadı. Tanışma faslında sonlandırdık. Elinden tuttuğum kadın, kalbimin gerçek sahibidir.” şeklinde konuşmuştu. Sinan Akçıl’ın ayrılık açıklamasının ardından objektiflere konuşan Buse narcı, Sinan Akçıl ile ayrıldıklarını gazetelerden öğrendiğini ifade ederek “Ayrıldığımızı ben de gazetelerden okudum. Bir de bunun ortak kararımız olduğunu söylemiş. Kahkaha ile güldüm. Sinan ikinci kişiliği ile bu kararı almış. Ayrıca bir ilişkinin sonlanması için önce başlaması gerekiyor. Kendisi iyi bir şarkı sözü yazarı ama bu işleri bırakıp senaryo yazsa daha iyi olacak. Arkadaşlığımızı kendi yazdı, oynadı ve yönetti.” diye konuşmuştu. Sinan Akçıl’ın ayrılık haberinden sonradan haberdar olan Buse Narcı’nın şaşkınlığı dikkat çekmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler