Ana SayfaDizilerSurvivor'da Eser West Neden Elendi?

İlgili Postlar

Survivor’da Eser West Neden Elendi?

Survivor 20. Bölümünde oldukça ilginç bir gelişme yaşandı.

Yapılan tanıtımlar ile birlikte tüm dikkatler Survivor’da toplanırken, acil durum konseyinde adadan bir yarışmanın elendiği belirtildi. Gönüllüler takımında yer alan Eser, ilk günden itibaren iyi bir performans, çok iddialı olmasına karşın adadaki açlığa dayanamadı.

Acun Ilıcalı Açıkladı

Acil konseyde açıklama yapan Acun Ilıcalı, Eser’in arka arkaya kriz yaşadığını ve yapılan değerlendirme sonucunda yarışmacının adadan gönderilmesine karar verildiğini söyledi. Bu açıklama ile birlikte gönüllüler grubu büyük bir üzüntü yaşasa da Acun Ilıcalı tarafından müjdeli bir haber de verildi.

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada Eser West’in yerine bir ismin daha gönüllüler grubuna katılacağını söyledi. Bu açıklama ile Gönüllüler grubunda dezavantaj yaşaması da önlendi. Yeni yayınlanacak bölümlerde Eser West’in adadaki ekranlara gelmeyen görüntülerin paylaşılması bekleniyor. Eser West’in ayrılışının ardından adaya katılan yeni isim ise Bulut oldu. Göz6 evinden tanınan Bulut, Eser’in adadan ayrılması sayesinde Survivor 2017’ye katılma fırsatı elde etti.

Finalist Olarak Görülüyordu!

Eser, bugüne kadar oynanan oyunların büyük bir bölümünde ciddi üstünlük kurmayı başarırken, yarışmanın finalistleri arasında gösteriliyordu. Bu bakımdan yarışmacının adadan ayrılması takipçileri ve sevenlerini de oldukça üzdü. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada yarışmacının kendi iradesi ile adadan ayrılmak istediğini söylediği ve bu nedenle yarışmacının gitmesine izin verildiğini söyledi. Eser’in yerine gelen Bulut’un performansı Gönüllüler için çok etkili olacak.

Eser West Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler