Ana SayfaDizilerSürpriz: Survivor'a Bulut Özdemiroğlu Katıldı!

İlgili Postlar

Sürpriz: Survivor’a Bulut Özdemiroğlu Katıldı!

Survivor’a Süpriz Yarışmacı! Gönüllüler grubundan Eser West’in yarışmadan çıkması ile birlikte Gönüllüler grubuna bir isim daha eklendi. Herkes tanınmayan bir ismin yarışmaya katılacağını düşünse de dün akşam yapılan ada konseyinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalar sonrasında gönüllüler grubuna katılan isim Bulut Özdemiroğlu oldu.

Bulut Özdemiroğlu Kimdir?  

Survivor 2017’e katılacak iki ismin belirlenmesi için yapılan Göz6 yarışmasında yer alan Bulut, finale kadar yükselmesine rağmen finalde elenerek Survivor hayallerine de veda etmek durumunda kalmıştı. Özellikle Erdi ile birlikte evin sevilen isimlerden birisi olan Bulut’un Survivor’a katılamaması yarışmacının takipçilerini de üzmüştü.

Eser West Dayanamadı!

Survivor’da Bulut Özdemiroğlu’nun yarışmaya katılmasında etkili olay ise Eser West’in adadan ayrılması oldu. İlk günden itibaren ada şartlarına uyum sağlamakta zorluk çeken Eser West, açlık nedeniyle daha fazla kalamayacağını söyleyerek adadan ayrıldı. Bu ayrılış sonrasında ise Acun Ilıcalı ve yapım ekibi tarafından yapılan toplantı sonucunda adaya bir ismin daha katılmasına karar verildi. Bu karar sonrasında ise Bulut Özdemiroğlu’nun de adaya gelme fırsatı doğdu.

Adaya geldikten sonra konuyla ilgili görüşleri alınan Survivor Berna, Bulut’un adaya gelmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söylerken, Erdi çok fazla açıklama yapmayı tercih etmedi.

Performansı Nasıl Olacak?

Bulut’un adaya gelmesinin ardından merak edilen detaylardan bir tanesi de yarışmacının performansının nasıl olacağı. Güçlü yapısı ile dikkat çeken Bulut Özdemiroğlu’nun bu akşam yayınlanacak yeni bölüm ile birlikte izleyenler görebilecek.

Bulut Özdemiroğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler