Ana SayfaDizilerSurvivor’da Dün Akşam Kim Elendi?

İlgili Postlar

Survivor’da Dün Akşam Kim Elendi?

Survivor’da dün akşam itibari ile yeni bir eleme gecesi daha gerçekleştirildi. Gönüllüler ve ünlüler takımının karşı karşıya geldiği oyunlar sonrasında iki takımdan iki isim elenme riski ile karşı karşıya kaldı.

Dokunulmazlık Oyunlarında Ne Oldu?

Oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında iki takım da birer oyun kaybetti. İlk oynanan oyunda kaybeden takım gönüllüler takımı olurken, ikinci oyunda ünlüler takımı kaybetti. Bu tablo sonrasında ise iki takımdan da iki isim eleme potasına çıkarıldı ve böylece elenmesi için adı söylenen 4 isim belirlenmiş oldu.

Eleme Potasına Kimler Çıktı?

İlk oyun sonrasında gönüllüler takımının katıldığı bireysel dokunulmazlık oyununda kazanan Berna oldu. Böylece Elif ile Ogeday otomatik olarak eleme potasına çıkmış oldu. Ünlüler takımında ise dokunulmazlık oyununun kazananı Adem oldu. Yapılan oylama sonrasında en çok adı söylenen isim Sabriye oldu. Dokunulmazlık galibi Adem ise İlhan Mansız’ın ismini verdi. Böylece eleme potasına çıkan 4 isim Elif, Ogeday, İlhan Mansız ve Sabriye olarak belirlendi.

Adaya Kim Veda Etti?

Son oylamaya göre ise en az oyu alan kişinin Elif olduğu belirtildi. Bu sonuç aynı zamanda Survivor’un bundan sonraki döneminin de değişmesine neden oldu. Öyle ki gönüllüler takımının 2 kişi kalması ile birlikte oyun bireysele döndü. Bundan sonraki süreç içerisinde ünlüler ve gönüllüler takımı grup yerine bireysel olarak yarışa devam edecek.

Elif Ne Dedi?

Büyük eleme sonrasında düşüncelerini aktaran Elif Şadoğlu, “Gerçekten çok üzgünüm” dedi. Yarışın son bölümlerine kadar gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Elif, elenmesinin üzücü olsa da bu konuda kendini teselli edebileceğini belirtti. Serhat Akın gibi isimler ile aynı yarışmada olmasının kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu da söyleyen Elif, Survivor’da hiç unutmayacağı olaylar yaşadığını ve adaya gelmekten dolayı da hiçbir zaman pişmanlık duymayacağını açıkladı. Elif yaptığı bu konuşma ile yarışmaya ve hayallerine veda etti. Elif’in vedası en çok Ogeday ve Berna’yı üzdü.

Elif Şadoğlu Kimdir?

Büyük Ödül Açıklandı!

Survivor’da elemenin ardından Acun Ilıcalı tarafından büyük ödül ve gelişme de açıklandı. Elif’in elenmesi ile üzülen gönüllüler takımı için büyük bir teselli olan bu ödül tüm yarışmacıların ağzını açık bıraktı. Türkiye’de bir ilk olacak olan ödül, tüm yarışmacıları heyecanlandırırken, özellikle Porsche marka hayalleri süsleyecek bir ödülün verilecek olması da dikkat çekti. Survivor’da oynanacak yeni bir ödül oyunu sonrasında kazanan bir oyuncuya verileceği açıklanan ödül, Survivor ile birlikte Türkiye tarihine de geçecek.

Anne Oyunu Oynanacak

Porsche ödülü için oynanacak oyunda, yarışmacıların anneleri tarafından verilen cevapları doğru olarak bilmesi gerekiyor. Geçtiğimiz Survivor sezonlarında da oynanan bu oyun sonucunda, başarılı olan ve annesi ile aynı cevapları veren yarışmacı, 2017 sezonunun en büyük ödülünü de kazanmış olacak. Aynı zamanda birinciye verilen ödül kadar yüksek bir değeri olan Porsche ödülü, yarışmayı çok farklı bir formata soktu.

Kıbrıs’a Son Viraj!

Kıbrıs finaline çok az zaman kala yaşanan değişiklik, yarışmacıların kazanma şansını da arttıracak. Özellikle Ogeday ve Berna için büyük bir fırsat yaratan bireysel Survivor, kişilerin kendi becerileri ile yarıştaki kaderini belirlemesini sağlayacak. Bu bakımdan bundan sonraki süreç içerisinde Survivor’da yarışlar çok daha rekabet içerisinde geçecek. Sema daha önce oynanan oyunlar sonrasında Kıbrıs finalini garantilediği gibi Sema ile birlikte 4 yarışmacının daha Kıbrıs bileti alacağı ve 5 kişi ile birlikte Kıbrıs finallerine geçiş yapılacağı belirtildi. Bu bakımdan bundan sonraki süreç içerisinde yarışmacılar son 4 bileti almak için çaba harcayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler