Ana SayfaDizilerRojda Demirer ve Gökçe Bahadır Adı Efsane'den Ayrıldı!

İlgili Postlar

Rojda Demirer ve Gökçe Bahadır Adı Efsane’den Ayrıldı!

Kanal D’de bu sezon itibariyle ekranlara gelmeye başlayan Adı Efsane dizisinde beklenmedik ayrılıklar dizinin önümüzdeki sezon yayınlanmayacağı noktasında akıllara farklı soru işaretleri getirdi.

Özellikle başlangıç aşamasında Erdal Beşikçioğlu’nun diziden ayrılacağı duyulurken, dün akşam sosyal medya hesapları üzerinden açıklamalar yapan Rojda Demirer ve Gökçe Bahadır da diziden ayrıldığını resmi olarak duyurdu.

İki İsim Daha Ayrıldı

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video ile sevenlerine teşekkür ederek diziden ayrıldığını söyleyen Gökçe Bahadır, bu video ile birlikte diziye veda etmiş oldu. Videoda yaptığı konuşmasında özellikle çok önemli bir projede yer almaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Gökçe Bahadır, diziye veda ettiğini açıkladı. Bu açıklama sonrasında ise çok merak edilenlerden bir tanesi bundan sonraki süreç içerisinde oyuncunun hangi projelerde yer alacağı oldu. Fakat yoğun sorulara rağmen herhangi bir açıklama yapmayan Gökçe Bahadır, sadece diziden ayrıldığını duyurmuş oldu.

Gökçe Bahadır’ın yanı sıra özellikle Rojda Demirer de sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflar ile diziye veda ettiğini duyurdu. “Mükemmel insanlar tanıdım, her anında çok eğlendim” diyerek katıldığı projeyi tanımlayan Rojda Demirer, 20. bölüm itibariyle ekranlara veda ettiğini doğruladı. Tüm adı efsane ekibine teşekkürlerini ileten Rojda Demirer, uzun bir aradan sonra ekranlara gelmesiyle özellikle sevenlerinde büyük bir sevinç yaşatmıştı. Fakat 20 bölüm ekranlarda kalan Rojda Demirer’in diziye veda etmesi de yine sevenlerini üzdü.

Ekranlara geldiği süre boyunca oldukça geniş bir kitle tarafından izlenen ve beğenilerek takip edilen adı Efsane’nin bundan sonraki süreç içerisinde yaz döneminde ekranlarda olacağı ve dizinin farklı bir formatta yayın hayatına devam edeceği ifade edildi.

Adı Efsane Yenilenmiş Haliyle Temmuz’da Ekranda

Adı Efsane için ayrılık haberleri arka arkaya gelirken dizinin en önemli karakterlerinin diziden ayrılmasının ardından dizinin yaza yönelik farklı bir şekilde ekranlarda olacağı belirtildi. Dizi final yaptıktan sonra bir aylık bir tatil verilecek ve 1 aylık tatilin ardından gençlik dizisi kıvamındaki yaz dönemi boyunca ekranlarda olacak.

Adı Efsane’de Yeni Bölüm Oyuncuları Kim Olacak?

Erdal Beşikçioğlu, Rojda Demirer ve Gökçe Bahadır tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte dizeden oyuncuların ayrıldığı net bir şekilde öğrenilmişti. Fakat yayınlanacak yeni bölümlerde hangi oyuncuların kadroda kalacağı ve diziye devam edeceği şu an için büyük bir soru işareti oluşturuyor. Özellikle dizide yer alan genç oyuncuların, dizide yer alması ve özellikle bu oyuncular üzerinden yeni bir hikayenin geliştirilmesi bekleniyor.

Yenilenen dizide özellikle farklı isimlerin dizi kadrosuna katılması da söz konusu olabilir. Temmuz ayı itibariyle ekranlarda olacak olan Adı Efsane gençlik dizisi olarak farklı bir formatta yeniden izleyicilerin beğenisini kazanabilir. Yayınlanan yeni bölüm fragmanlarında Adı Efsane’nin Temmuz ayı itibariyle ekranlarda olacağı resmi olarak duyulurken paylaşılan ve yüksek izlenme alan yeni fragman şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=EMfGPDQDStM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler