Ana SayfaDizilerSurvivor'da 2017 Porsche Marka Otomobilin Sahibi Belli Oldu

İlgili Postlar

Survivor’da 2017 Porsche Marka Otomobilin Sahibi Belli Oldu

Survivor’da bir ilk daha yaşandı ve Türkiye televizyon tarihine Survivor farklı bir başarısıyla daha adını yazdırdı. Geçtiğimiz haftalarda altı araba dağıtarak Survivor’da büyük bir fark yaratmayı başaran Acun Ilıcalı, bu olayın ardından daha da büyük bir sürprizi açıkladı. Geçtiğimiz akşam oynanan ödül oyununda yarışmacılar büyük ödülü kazanabilmek adına birbirine karşı kıyasıya mücadele verdi.

Büyük Ödül Porsche

Yarışma öncesinde Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalar ile oyunun büyük ödülü belirtilmişti. Ödül olarak bir yarışmacıya Porsche vereceğini duyuran Acun Ilıcalı, bu açıklaması ile oldukça fark yarattı ve tüm yarışmacıların heyecanlanmasını sağladı.

Oynanan oyunda yarışmacılar annesinin kendisi hakkında tahminleri üzerine başarılı olmaya çalıştı. Yapılan ilk tur sonrasında bir üst tura kalmayı garantileyen iki isim Berna ve İlhan Mansız oldu. 2 isim arasında oynanan final oyunu sonrasında Berna, İlhan Mansız’a karşı başlangıç aşamasında geride kalsa da oyunun ilerleyen zamanlarında oyunu daha iyi kavradı ve aradaki farkı kapattı. Berna yaptığı bu hamle ile birlikte İlhan Mansız’ı geçmeyi başardı ve finalde galip gelen taraf oldu.

Büyük Sevinç Yaşadı

Berna elde ettiği bu başarı sonrasında oldukça sevinirken, yarışmayı kazandıktan sonra Sevinç çığlıklarıyla adayı çınlattı. Genç yarışmacı elde ettiği bu başarı sayesinde yarışmayı kazanamayacak olsa dahi oldukça iyi bir ödülü kazandığından dolayı Survivor yarışmasından eli boş dönmeyecek. Çok yüksek ücretler ile satılan bir aracı almaya hak kazanan Berna, bu sayede yarışma üzerinden iyi bir kazanç elde etme ya da çok iyi bir arabayı kullanma şansı elde edecek.

Konu ile ilgili yapılan paylaşımlar sonrasında Berna’nın yarışmanın çok fazla şans verilmeyen yarışmacılarından birisi olsa dahi son dönemlerde artan performansı ve büyük ödülleri kazanması dikkatlerden kaçmadı. Özellikle Survivor 2017’de Türk televizyonlarında bir ilk olan Porsche ödülünü kazanan Berna, bu sayede Survivor ile birlikte adını yazdırmayı başardı. Survivor sayesinde elde ettiği bu başarı Berna’nın yarışma sonrasındaki hayatını da doğrudan etkileyecek. Özellikle yarışma öncesinde katıldığı Göz6 evinde oldukça dikkat çeken Berna, Survivor ile birlikte daha fazla kişi tarafından tanındı ve pek çok yapımcının da radarına girmeyi başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler