Ana SayfaÜnlülerSurvivor'da aşk mı doğuyor? Hilmicem'e sürpriz hediye!

İlgili Postlar

Survivor’da aşk mı doğuyor? Hilmicem’e sürpriz hediye!

Survivor bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelirken yeni bölümde Hilmicem’e yapılan sürpriz en çok dikkat çeken bölümlerden birisi oldu.

Survivor 16 Haziran günü yeni bölümü ile ekranlara geldi. TV8’de yayınlanan yeni bölümde ödül oyunu oynanırken yeni bölüm öncesinde Alp Kırşan’ın Hilmicem’e verdiği sürpriz hediye Hilmicem’i oldukça sevindirdi.

Survivor Hilmi Cem’den Aşkını İtiraf Eden Rodanti Açıklaması!

Yunan güzel Hilmicem’e kafayı taktı

Geçtiğimiz haftalarda Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalarda yarışmanın Yunanistan versiyonunda yer alan Yunanistan yarışmacısı Rodanthi’nin Hilmicem’den çok hoşlandığını belirtmişti. Yeni bölümde ise Alp Kırşan Rodanthi’nin gönderdiği hediyeyi Hilmicem’e verdi.

“Rodanthi senden hediye bekliyor”

Hediyeyi verirken hediye ile ilgili açıklama yapan Alp Kırşan, “Hilmi Cem sana haberim var. Sana bir emanet var. Sana ulaştırmam gerektiği söylendi. Üstünde Rodante yazan onların boyunluklarını ilettim. Hanımefendi senden hediye bekliyor.” dedi. Beklemediği bu sürpriz karşısında Hilmicem oldukça şaşırırken “Ben ne saçma bir şeyin içerisindeyim abi, hayırlısı” dedi.

Hilmicem’in bu sözleri her ne kadar olayı çok fazla istemediği şeklinde yorumlansa da o anlardaki utangaçlığı gözlerden kaçmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler