Ana SayfaÜnlülerEce Seçkin fazla baklavadan hastanelik olmuş!

İlgili Postlar

Ece Seçkin fazla baklavadan hastanelik olmuş!

Bayram özel olarak sahneye çıkan Ece Seçkin, konser sırasında seyircilerle de sohbet etti.

Manavgat’ta bir otelde sahneye çıkan Ece Seçkin, küçük yaşlardaki bayram hikayesini anlattı.

Ece Seçkin’in boyuyla dalga geçilince!

“Fazla yemişim”

Ramazan Bayramı’nın ilk günü Antalya’da sahne alan başarılı şarkıcı, baklavayı çok sevdiğini söyledi. Baklavayı sevmesi nedeniyle bayramların çok farklı geçtiğini söyleyen Ece Seçkin, küçük yaşlarda bir bayramda çok fazla baklava yediğini söyledi. “Eski Ramazan Bayramlarıyla ilgili ilginç bir anım var. Bir keresinde rahmetli anneannem, küçükken baklava açmıştı. Baklavayı çok severim. Biraz fazla yemiştim o baklavadan, ertesi gün hastanelik olmuştum. Böyle unutamadığım bir anım var” diyerek yaşadığı rahatsızlığı anlatan Ece Seçkin, kendisini dinlemeye gelenleri de güldürdü.

Dans edemedi!

Sahne kıyafetlerinde genelde kısa modelleri tercih eden Ece Seçkin, Manavgat’ta uzun bir etek tercih etti. Giydiği kıyafet nedeniyle dans etmekte zorlanan şarkıcı dinleyicilerden bu nedenle özel bir istekte bulundu. Şarkıcı, “İlk defa sahneye uzun kıyafet giyerek çıkıyorum” dedi.

Yeni albüm çalışması var

Sahnede sevenlerine bir müjde de veren Ece Seçkin, yeni bir albüm hazırlığında olduğunu söyledi. Temmuz ayı itibari ile klip çalışmalarının yapılacağını söyleyen şarkıcı, daha sonrasında ise Yıldızlı Şarkılar adlı albümde seslendirdiği Vazgeçtim adlı şarkı için klip çekeceğini belirtti.

Son dönemlerde şarkıları ve performansları ile büyük bir beğeni toplayan Ece Seçkin,  önümüzdeki aylara da damga vurmaya hazırlanıyor.

Ece Seçkin kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler