Ana SayfaDedikoduSurvivor'da Acun ve Emin Arasındaki Tartışma Olay Oldu

İlgili Postlar

Survivor’da Acun ve Emin Arasındaki Tartışma Olay Oldu

Çekimleri Dominik’te yapılan ve 9 Ocak’ta ilk bölümü yayınlanan ‘Survivor 2021’de, ödül oyunu için parkura çıkan yarışmacılarla sohbet eden Acun Ilıcalı ile gönüllüler takımının iddialı isimlerinden Emin ve Acun arasında ilginç bir diyolog yaşandı. Survivor’da Acun ve Emin arasındaki atışma olay oldu.

Survivon’un İlk Elenen İsmi Sena Oldu

Survivor 2021’de ilk elenen isim Sena Özdemir oldu. Survivor Sena, “Öncelikle bana oy atan, destek olan herkese teşekkür ederim. Daha sonra sizlere ve ekibinize çok teşekkür ederim. Buraya kadarmış. Demek bundan sonrası benim için hayırlı değilmiş. Üzüldüm ama asla isyan etmem” açıklamasını yaptı. Sena Özdemir’in elendiğinin açıklanmasının ardından, duygusal anlara sahne olan veda sırasında arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Survivor 2021’in 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

Emin Övgüler Yağdırdı

Gönüllüler takımında mücadele eden 26 yaşındaki Emin Günenç “Aleyna ve Sancakay sağ olsunlar inanılmaz pilav yaptılar. Ben annemden bile böyle pilav yememiştim, o kadar güzeldi” diyerek, iki arkadaşına övgüler yağdırdı.

Emin Günenç Kimdir?

Survivor’da Acun ve Emin Arasındaki Atışma Olay Oldu

Emin bu övgülerinin ardından Acun Ilıcalı ise  “Şu anda bittin, haberin yok. Annen, komşuları, akrabalar… Bunu bir şekilde toparlamamız lazım İnsan açken ne yerse lezzetli gelir ya. Kadriye Hanım yanlış anlamayın, burada ne bulsalar yiyorlar. Aşırı açken her şey güzel gelir ya onun gibi bir şey olmuştur” dedi. Ilıcalı ve Emin arasında geçen bu eğlenceli atışma sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler