Ana SayfaDizilerSurvivor Serhat Eser Kavgası Montajsız Yayınlandı!

İlgili Postlar

Survivor Serhat Eser Kavgası Montajsız Yayınlandı!

Survivor 2017’de geçtiğimiz günlerde yaşanan kavganın montajsız görüntüleri paylaşıldı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor, özellikle son dönemlerde daha çok kavga görüntüleri ile gündeme geliyor. Geçtiğimiz bölümde özellikle Havuç olarak tanınan Furkan Kızılay’ın oyunu kaybetmesiyle birlikte sinirlenmesi iki takım arasında gerginlik yaşanmasına yol açmıştı.

Survivor Serhat Eser Kavgası

Bu gerginlik sırasında ise özellikle Serhat Akın ile Eser West arasında yaşanan tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. Eser West ve Serhat Akın birbirlerine hakaretler ederek birbirinin üstüne yürürken tartışmanın büyümesi ve kavgaya dönüşmemesi adına araya yapımcı ekipten isimler girerek olayı yatıştırmaya çalışmıştı.

Görüntüler Paylaşıldı

Yaşanan bu olaylar sonrasında özellikle TV8 resmi internet sitesi üzerinden kavganın montajsız görüntüleri paylaşırken yaşanan olaylar bugüne kadar en ciddi kavganın yaşanmasına yol açtı. Özellikle iki ismin adalar birleştikten sonra birbirine meydan okuması dikkatlerden kaçmadı. Konu ile ilgili Acun Ilıcalı’nın nasıl bir değerlendirme yapacağı merak edilirken şu ana kadar herhangi bir açıklama yapmadı.

İki ismin kavga etmesi ve daha önce de birbirine karşı gelmesi önümüzdeki günlerin de hareketli geçeceğini gösteriyor. Özellikle 2017 yılındaki Survivor’da pek çok farklı dövüşçü isminin yarışmaya katılması tartışmaların daha hararetli bir şekilde geçmesine neden oluyor. Serhat Akın ile Eser West arasında yaşanan kavgada ekranlara yansımayan görüntüler ve kavganın montajsız hali ise şöyle;
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fdMQoxWE1U0&w=640&h=360]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler