Ana SayfaDizilerHanife Ve Serkan Ayrıldı Mı? İşte Zuhal Topal’da Son Durum!

İlgili Postlar

Hanife Ve Serkan Ayrıldı Mı? İşte Zuhal Topal’da Son Durum!

Zuhal Topal’la programının en gözde çiftlerinden birisi olan Hanife ile Serkan dünkü yayında birbirlerinden ayrılıklarını söyledi.

Son dönemlerin en gözde çiftlerinden olan Hanife ile Serkan, oldukça gelgit yaşadıkları ilişkilerini sonlandırma kararı aldı. Uzun zamandan beri iki isim arasında ciddi sorunların olduğu ekranlara yansırken özellikle ikinci bir şans isteyen Hanife, bu şansını değerlendiremedi.

Sert Çıkışları ve Agresif Tutumları İlişkilerini Zorluyor

Sert çıkışları ile tanınan Hanife, Serkan tarafından kendisine şans verilmesine rağmen bunu değerlendiremedi ve çiftin ilişkisi yeniden sona erdi. Özellikle Serkan yaptığı açıklamalarda Hanife’nin ikinci bir şanstan sonra beklediği gibi davranmadığını, Hanife’ye karşı içerisinde sevgi büyütemediğini belirtti.

Böyle bir ilişkiyi daha fazla sürdüremeyeceğini söyleyen Serkan, kararını kesin olarak verdiğini belirtirken, ilişkilerine son verdiklerini ve bundan sonra da bir araya gelmeyecek açık bir şekilde vurguladı.

Hanife Üzüldü!

Serkan tarafından canlı yayında yapılan açıklamalar sonrasında Hanife oldukça üzgün görüntülenirken Serkan’a olan hislerinin bitmediğini açık bir şekilde gösterdi. Fakat tekrar tekrar şans verilmesine rağmen bugüne kadar bir dargın, bir barışık olan çift ilişkilerini sürdürmekte başarılı olamadı ve bu durumda da ilişkide ayrılık kaçınılmaz oldu.

Zuhal Topal’la programının en gözde çiftlerinden olan Hanife ve Serkan çiftinin ayrılması program yapımcıları için de olumsuz bir durum. Öyle ki programın gözde çiftleri olarak ikiliyi ön plana çıkarmaya çalışan yapım ekibi bu konuda en çok Hanife ve Serkan çiftine güveniyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler