Ana SayfaDizilerKısmetse Olur'da Kimler Elendi?

İlgili Postlar

Kısmetse Olur’da Kimler Elendi?

Kısmetse Olur’da dün akşam eleme gecesi yapıldı. Kısmetse Olur evinde dün akşam yayınlanan yeni bölüm itibariyle eleme heyecanı yaşandı. Eleme sonrasında evin birincileri Gökhan ve Sibel olurken iki çift bu müjdeli haber sayesinde aşklarına daha mutlu bir şekilde devam etme imkanı elde etti. Sibel ve Gökhan birinci olmaları sayesinde ödül yemeğine çıkmayı da hak kazanırken ikisinin romantik bir akşam yemeği yedi. Haftanın finalinde koruma altına alınan adaylar ise Onur ile Aycan oldu.

Evden Kimler Elendi?

Yapılan oylama sonrasında özellikle eleme potasındaki Barış ve Gamze elenmek korkusu yaşarken açılan zarfın ardından iki ismin de evden ayrılacağını duyurulması, Gamze ve Barış’ın evden ayrılmasına neden oldu.

Özellikle Sibel ile yakın ilişkisi bulunan Gamze’nin evden ayrılması Sibel’in de oldukça üzülmesine sebep oldu. Kısmetse Olur Pazartesi günü yayınlanacak bölümünün fragmanını yayınlanması ise oldukça dikkat çekti. Zira programın en popüler isimlerinden olan Adnan ve Didem arasında yaşananlar, iki ismin kesin olarak yollarını ayırdığını gösterirken Didem’in Adnan’ın gözleri önünde üzerine yüzüğünü fırlatması ve ciddi bir şekilde tartışması çifti seven kişilerin de üzülmesine yol açtı.

Adnan Ve Didem İlişkisi Bitiyor Mu?

Yaşında olayları daha fazla kaldıramayan Adnan bayılırken, yapılan açıklamalarda Adnan’a ilk yardımın yapıldığı ve tedavi altına alındığı belirtildi. Özellikle bugün yayınlanan yeni bölümde Adnan ve Didem arasında yaşanan olaylar detaylı bir şekilde ekranlara taşındı. Her gün 12.30 itibariyle başlayan yeni bölüm gün boyu devam ederken gün içerisinde çok izlenen programlardan bir tanesi de Kısmetse Olur oluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler