Ana SayfaDizilerSurvivor'da Kimler Eleme Potasında? Bu Akşam Kim Elenecek?

İlgili Postlar

Survivor’da Kimler Eleme Potasında? Bu Akşam Kim Elenecek?

Dün akşam Survivor’da yeni bir dokunulmazlık oyunu oynanırken özellikle geçtiğimiz gün gönüllüler grubunun kaybettiği dokunulmazlık sonrasında dün akşam oynanan oyun oldukça kritik bir hale geldi. Oynanan oyunların ardından oyunu kaybeden ünlüler grubunda eleme korkusu yaşanırken yapılan konsey sonucunda elenmesi için adı söylenen iki isim belli oldu.

Ünlüler Kimi Söyledi?

Özellikle dokunulmazlık oyununun ünlüler grubu tarafından kaybedilmesinin ardından sadece ünlüler grubuna yönelik yeni bir dokunulmazlık oyunu oynanırken, dokunulmazlık sembolünü kazanan isim Sedat oldu.

Sedat bu oyunu kazanarak bir isim söyleme hakkı elde ederken Sedat’ın söylediği isim Adem oldu. Daha sonrasında ise ada konseyinde yapılan oylama ile birlikte adadan gitmesi istenen isim Sabriye olarak belirlendi. Böylece eleme potası belirlenmiş oldu. Ünlüler grubundan Adem ve Sabriye gönüllüler grubundan ise Denisa ile Erdi adadan elenme noktasında oldukça riskli bir durumda.

Elenecek İsim Belli Oluyor

Survivor 2017 için bugün yapılacak eleme gecesi ile birlikte adadan ayrılan isim belli olacak. 4 yarışmacıdan bir tanesinin eleneceği eleme gecesi sonrasında takımlardan güçlü yarışmacılardan bir tanesi de adadan ayrılmış olacak.

Özellikle Göz6 yarışmasında yüksek oy potansiyeli olduğu görülen Erdi’nin bu akşamki eleme potasından da kurtulması beklenirken elenmesi yüksek ihtimalli görülen yarışmacılardan bir tanesi Denisa. Özellikle Adem ve Sabriye milli yarışmacılar olduğundan dolayı halk oylamasında yüksek oy alarak elenme noktasında önemli bir avantaja sahip.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler