Ana SayfaDizilerİlhan Mansız'ın Sağlık Durumu Nasıl?

İlgili Postlar

İlhan Mansız’ın Sağlık Durumu Nasıl?

Survivor 2017 ye katılan yarışmacılardan birisi olan İlhan Mansız’ın geçtiğimiz günlerde rahatsızlık yaşaması ve hastanede tedavi altına alınması Türkiye’deki sevenleri için oldukça endişelendiren bir gelişmeydi. Özellikle rahatsızlandığı günden itibaren oyunda yarışmalara katılmayan İlhan Mansız’ın rahatsızlığının ne olduğu konusunda net bir açıklama yapılmaması nedeniyle pek çok soru işareti oluştu.

Panorama’da Gündem İlhan Mansız’dı

Geçtiğimiz günlerde Survivor Panorama adlı programda İlhan Mansız’ın durumu ile ilgili değerlendirmeler yapılırken programı sunucusu olan Nur Tuğba Algül, İlhan Mansız’ın şu anda tedavi altında olduğunu ve özellikle sağlık durumunun ilerleyen günlerde daha net bir şekilde açıklanacağını belirtti. Fakat programda eski Survivor yarışmacılarından olan Nagihan Karadere tarafından yapılan değerlendirmeler oldukça dikkat çekti.

Durumu İç Açıcı Değil!

İlhan Mansız’ın durumunun iç açıcı olmadığını söyleyen Nagihan Karadere’nin, bu konuda bilgi sahibi olduğu ve farkında olmadan canlı yayında bu ifadeleri kullandığı şeklinde yorumlar yapıldı. Tüm bu yaşanan durumun ardından gözler yeni bölümde yapılacak açıklamalara çevrilirken Acun Ilıcalı tarafından yarışmacı hakkında yeni bir açıklama yapıldı.

Acun Detay Vermedi

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada yarışmacının şu anda doktor kontrolünde olduğunu ve doktorlar tarafından yarışmacının adaya dönüp dönmeyeceği konusunda kesin bir kararın verileceğini belirtti. İlhan Mansız için yapılacak son sağlık kontrolünün ardından kendisi için en doğru kararın verileceğini söyleyen Acun Ilıcalı, İlhan Mansız’a ekranlar aracılığıyla da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Özellikle Acun Ilıcalı tarafından yapılan bu açıklamalar Mansız’ın yarışmaya devam edemeyeceği yönünde yorumlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler