Ana SayfaÜnlülerSurvivor Sema'dan Adem dedikodularına sert yanıt!

İlgili Postlar

Survivor Sema’dan Adem dedikodularına sert yanıt!

Survivor Sema’dan Adem dedikodularına sert yanıt! Adem ile aşk yaşadıkları iddia edilen Survivor yarışmacısı Sema, sonunda patladı. Sema; “Benimle uğraşmayın, gidin el ele magazincilere poz verenlerin peşine düşün.” diyerek hakkında aşk dedikodusu yapanlara sert tepki gösterdi. Detaylar haberimizde…

Survivor Birsen Bekgöz, Nihat Doğan’a aşkını ilan etti!

Survivor Adem ve Sema aşkı iddiası

Survivor 2018 yarışmacıları Sema Aydemir ve Adem Kılıçcı’nın aşk yaşamaya başladıkları iddia edilmişti. Serhat Akın, iki yarışmacının sevgili olduklarını iddia etmişti. Sema Aydemir, sonunda ayyuka çıkan dedikodulara isyan etti.

Sema Aydemir kimdir?

Survivor Sema, Adem’le aşk iddialarına ateş püskürdü

Sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Sema, Adem’le hakkında çıkan dedikodular hakkında “Bir televizyon programında 3 tane güzeller güzeli ablamız Adem’ le benim resmimi koymuş, “aşk var mı, aşk yok mu?” diye soruyorlar. Saçma sapan böyle masalara dedikodu malzemesi olmuşuz. Allah’tan çok sabırlı ve asil bir insan olduğum için kendimi bozmuyorum yoksa biliyorsunuz kendimi bozarsam o dedikodu masasında neler olur tahmin edebilirsiniz. Benimle uğraşmayın, gidin el ele magazincilere poz verenlerin peşine düşün.” diye sitem etti.

Adem Kılıçcı Kimdir?

Serhat Akın’dan aşk iddiası

Survivor yarışmacılarından biri olan Serhat Akın, Sema ve Adem’in aşk yaşadığını iddia ederek “Sema, Survivor’a giderken beni aradı. Adem madem, bunlarla ben nasıl yapıcam adada filan dedi. Ben de dedim ki… Sen güçlü kadınsın git, çocuğun için mücadele et. Turabi ile görüş, Hakan ile görüş, Adem ile görüş.-Bu arada Sema, Adem ile Hakan Hatipoğlu’nu hiç sevmiyordu-Aynı takımda olduğunuz için takım ruhu olduğunu, takımın bir bireyi olduğunu göster dedim. Hiçbir zaman ağlama dedim, pes etme dedim. Böyle moral verdim başarırsın dedim. Ama ben, şimdi kalkıp git Adem’le sevgili ol demedim.” demişti.

Yakıştı mı size!

Serhat Akın’ın iddialarının ardından Sema Aydemir bir açıklama yayınlamış ve “Merak edenler olmuş. Cevap verelim o zaman. Evet. Sevmezdim Hakan Hatipoğlu’nu. Evet bir kaşık suyum olsa ona feda eder boğardım. Ama bitti. Kapattım her şeyi. Nasıl yani, ölene kadar düşman mı kalsaydım? O zaman mı mutlu olacaktınız? Adem. Evet sevmezdik birbirimizi. Sevmedik. Şimdi tanıdık şimdi sevdik. Şimdi de sevgili yaptınız. Yakıştı mı size! Ben yakıştıramadım. Siz düşünün halinizi…” diye yazmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler