Ana SayfaÜnlülerSurvivor şampiyonu Ogeday: El altından yemek verirler sanmıştım

İlgili Postlar

Survivor şampiyonu Ogeday: El altından yemek verirler sanmıştım

Survivor şampiyonu Ogeday Girişken’den büyük itiraf! Ogeday, verdiği röportajda Survivor’a gitmeden önce el altından yemek verirler diye düşündüğünü ancak aslında böyle olmadığını öğrendiğinde şoke olduğunu anlattı. Ogeday Girişken, “Gidince tokat gibi gerçeklerle karşılaştım.” dedi. Detaylar haberimizde…

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2017 yarışmasının tüm zorlukları aşarak birinci olan yarışmacısı şampiyon Ogeday Girişken röportajında adada karşılaştığı güçlükleri anlattı.

Survivor’a gitmeden önce el altından yemek vereceklerini düşündüğünü ifade eden Ogeday Girişken, adaya gidince hiç öyle olmadığını öğrendiğini itiraf etti. Ogeday, “Gidince tokat gibi gerçeklerle karşılaştım.” dedi.

Survivor adasında zorlu ada koşullarından dolayı çok zorlanmadığını dile getiren Ogeday Girişken, “Allstar’a katılır mısın?” sorusuna yanıt verirken annesini düşündüğünü itiraf ederek “Başta katılırım diyordum ama annemin kaldığım süre boyunca ağladığını duyunca yeniden düşünmeye başladım. Ben de bilmiyorum.” diye yanıt verdi.

Ogeday Girişken, adanın en hırslı ve mücadele ruhu yüksek yarışmacılarından biriydi. Azmi ve başarılı performansı sayesinde finale kadar gelmeyi başaran Ogeday Girişken, Survivor 2017’nin şampiyonu oldu.

Ogeday Girişken kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler