Ana SayfaÜnlülerTürkan Şoray'dan kötü haber, beyin ameliyatı oldu!

İlgili Postlar

Türkan Şoray’dan kötü haber, beyin ameliyatı oldu!

Usta oyuncu Türkan Şoray’dan hayranlarını üzen bir haber geldi! Şoray, beyin ameliyatı oldu. Beynindeki tümörün alınması için ameliyat olan Türkan Şoray’ın sağlık durumunun şu an iyi olduğu öğrenildi. Detaylar haberimizde…

Beyin ameliyatı oldu

Türk sinemasının değerli sanatçılarından oyuncu Türkan Şoray, bir süredir Cushing sendromu tedavisi görüyordu. Şoray’ın, Hipofiz bezindeki küçük tümörden kaynaklanan teşhisle ameliyat masasına yattığı açıklandı. Ameliyatın gerçekleştiği hastaneden yapılan açıklamada hipofiz bezinde kortizon salgılayan iyi huylu küçük bir tümörün alındığı söylendi.

Endoskopik transsfenoidal yöntemle ameliyat edildi

Türkan Şoray’ın ameliyatının gerçekleştiği hastane yaptığı açıklamada “Bir süredir Cushing sendromu nedeniyle takip edilen Türkan Şoray, tespit edilen hipofiz adenomu nedeniyle; 10.07.2017 tarihinde Acıbadem Fulya Hastanesi’nde ameliyat oldu. Türkan Şoray, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Nurperi Gazioğlu tarafından endoskopik transsfenoidal yöntemle ameliyat edildi.” denildi.

Prof. Dr. Gazioğlu, usta oyuncu Türkan Şoray’ın ameliyatının başarıyla gerçekleştirildiğini ve sağlık durumunun olağan seyirde takip ettiğini açıkladı.

Usta sanatçının ameliyat olduğunu öğrenen sevenleri, hastane tarafından sağlık durumunun iyi olduğunun açıklanması ile rahat bir nefes aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler