Ana SayfaDedikoduSurvivor ödül villasının dünyaca ünlü sahibi, Jennifer Lopez'in eski eşi çıktı

İlgili Postlar

Survivor ödül villasının dünyaca ünlü sahibi, Jennifer Lopez’in eski eşi çıktı

Survivor’da yarışmacıların büyük ödül olan ve Acun Ilıcalı’nın adının söylenmesini istemediğini ilettiğini söylediği dünyaca ünlü bir yıldıza ait olduğu söylenen lüks villanın sahibi ortaya çıktı. Acun Ilıcalı’nın sır gibi sakladığı gerçeği açıklayan ise Hakan Hatipoğlu oldu. Hakan Hatipoğlu’na göre daha önce Jennifer Lopez ile evli olan dünyaca ünlü şarkıcı Marc Anthony, Survivor ödül villasının sahibi.

Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez’in nikah masası Türkiye’den

Survivor ödül villasının sahibi

Çekimleri bildiğiniz üzere Dominik Cumhuriyeti’nde devam eden Survivor 2020 yarışması, koronavirüs nedeniyle ülke dışına çıkamayan yarışmacılar için Acun Ilıcalı ada ülkesinin sınırları içerisinde yer alan bambaşka bir fikir buldu. Büyük ödül oyununu kazanan yarışmacılara ödül olarak Ilıcalı, ismini sır gibi sakladığı dünyaca ünlü bir yıldızın lüks villasına götürdü. Survivor Panaroma’nın müdavimi Hakan Hatipoğlu ise Acun Ilıcalı’nın bu gizemine bir son verdi ve yarışmada kullanılan büyük ödül villasının, bir dönem Jennifer Lopez ile evli olan dünyaca ünlü şarkıcı Marc Anthony’ye ait olduğu açıkladı.

Covid-19 Ödülleri Değiştirdi

Tüm dünyada günlük hayatta çeşitli alanlarda değişikliğe ve farklı alışkanlıklara gidilmesine neden olan koronavirüs salgını, Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri devam eden Survivor 2020’yi de etkiledi. Daha önce ödül oyununu kazanan yarışmacıları büyük ödül olarak farklı farklı ülkelere götüren Acun Ilıcalı, bu sene virüs nedeniyle uluslar arası seyahatler kısıtlanması sonrasında çareyi başka şekilde buldu. Bu sene ödülleri Dominik Cumhuriyeti’nde kaldıkları ada ülkesinin imkanlarıyla vermeye başlayan Acun Ilıcalı, yarışmacıların büyük ödülleri için dünyaca ünlü bir yıldızın malikanesini kullanıyor.

Acun Ilıcalı Adını Sır Gibi Saklıyordu

Survivor’da ünlüler ve gönüllüler takımlarının ödül oyunu mücadelesi sonunda kazanan takımın götürüldüğü lüks villanın sahibi, daha önce Acun Ilıcalı tarafından gizlenmişti. Malikanenin sahibini açıklamayan ünlü televizyoncu, sadece ünlü bir sanatçıya ait olduğunu dile getirmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler