Ana SayfaDizilerSurvivor Eleme Potası Netleşti! İşte Eleme

İlgili Postlar

Survivor Eleme Potası Netleşti! İşte Eleme

Survivor’da dün akşam ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı ve dokunulmazlık oyununu kaybeden yine ünlüler takımı oldu. Oyunlar sonrasında Survivor Eleme Potası tamamen ünlüler grubundan oluştu.

İlk dokunulmazlık oyununu oldukça kötü bir şekilde kaybeden ünlüler grubu, dün akşamki oyunda da varlık gösteremedi. Gönüllüler grubu güçlü ve oldukça hırslı görülürken ünlüler grubu bu mücadeleye karşı veremedi. Dün akşam elenmesi için iki isim söylendi.

Dokunulmazlık Furkan’ın

Dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından ünlüler grubuna özel dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu oyunu kazanan ise Furkan Kızılay oldu. Furkan Kızılay’ın oyunu alması elenme potasından onu kurtarırken, aynı zamanda elenmesi için bir isim söyleme şansı verdi.

Survivor Eleme Potası 4 Ünlü Yarışmacı!

Yapılan oylamalar sonucunda adadan en çok gitmesi istenen isim Berna oldu. Furkan Kızılay ise adadan elenmesi için Şahika’nın adını verdi. Yapılan ada konseyi sonrasında ünlüler grubundan elenmesi için dört isim belirlendi. Bu akşam yapılacak oylama ile birlikte Çılgın Sedat, Sabriye, Berna ve Şahika arasında kimin adadan ayrılacağı belli olacak.

Yayınlanacak yeni bölümü ile birlikte eleme gecesi ekranlara getirilecek ve ünlüler grubundan birisi adadaki tüm hayallerine veda etmek durumunda kalacak. Ünlüler grubunda 2 dokunulmazlık oyununun da kaybedilmesi adadaki ilişkilerin daha da gerilmesine yol açarken, pek çok kişi kendine yakın bulduğu kişilerle grup kurmaya başladı.

Sabriye Çok Üzüldü

Özellikle adanın tartışma yaratan yarışmacısı olarak tanınan Sabriye’nin isminin söylenmesi Sabriye’yi oldukça üzdü. Eleme oylaması sonrasında duygularını dile getiren Sabriye, yaşanılan bu durumdan dolayı oldukça üzgün olduğunu ve nerede yanlış yaptığını anlamadığını söyledi. Sabriye yaptığı bu açıklamalar ile birlikte eleme korkusunu da ciddi bir şekilde yaşadığını gösterirken yayınlanacak yeni bölümde nelerin olacağı oldukça merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler