Ana SayfaDizilerEvlat Kokusu Hollanda'daki Özel Hapishanede Çekiliyor

İlgili Postlar

Evlat Kokusu Hollanda’daki Özel Hapishanede Çekiliyor

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Evlat Kokusu için çekimler tüm hızıyla sürüyor. Oldukça farklı bir hikayeyi ekranlara getirecek olan Evlat Kokusu’nda sevgi, nefret, aşk, fedakârlık ve entrika gibi farklı temalar yer alacak.

Çekimler Hollanda’da Başladı

Yeni proje olarak tanıtılan Evlat Kokusu’nda özellikle şu anda çekimler Hollanda’da yapılırken Türkiye ve Hollanda’daki yapımcıların ortak bir çalışması olarak yeni dizi ekranlara getirilecek.  Özellikle özel bir hapishanede yapılan çekimler farklı görüntülerin ekrana gelmesini sağlarken yapılan açıklamalarda 2014 yılı itibariyle film stüdyosu olarak kullanılan Utrecht Wolvenplein Hapishanesi’nde çekimlerin yapıldığı belirtildi.

Özellikle dizinin başrol oyuncularından olan Hande Soral’ın sahneleri bu hapishanede çekildi. Çekimler boyunca 150 figüran çekimlerde yer aldı. Farklı çekim tekniklerinin kullanıldığı dizi projesinde özellikle hikayenin hapishaneden başlayacağı ve daha sonra hapishaneden çıkan Zeyno karakterinin başından geçenlerin anlatılması bekleniyor.

Hande Soral Çok Heyecanlı

Yeni dizi projesi ile ilgili açıklamalar yapan Hande Soral, proje nedeniyle oldukça heyecanlı olduğunu söylerken bugüne kadar canlandırdığı karakterlerden çok farklı bir karakteri canlandıracağı söyledi. Çocuğu için savaşan bir anne rolünü oynayacak Hande Soral, yeni dizi projesinin başarılı olacağına inandığını da belirtti. Özellikle yayınlanan fragmanlarda oyuncunun başarılı bir performans sergilediği de görülüyor.

Evlat Kokusu Dizisinin Konusu Ne?

Hande Soral, dizide Zeynep karakterini canlandıracak. Amsterdam’da yaşamını sürdüren Zeynep, hemşire olarak çalışıyor. Özellikle büyük aşkı ile yaşadığı ilişki sonrasında hamile kalır. Fakat oldukça güvenen ve kendini tamamen ona teslim eden Zeynep’in hayalleri gerçekleşmez ve her şey farklı şekilde gelişir.

Kısa süre içerisinde terkedilen ve tek başına mücadele etmek zorunda kalan Zeynep, çocuğundan da ayrılır. Yaşanan tüm bu olaylar kısa süre içerisinde Zeynep’in çok farklı bir karaktere bürünmesine yol açar. Artık çocuğu için her şeyi yapabilecek cesur ve savaşçı bir kişilik ortaya çıkar. Zeynep tek başına ve herhangi bir dayanağı olmadan Türkiye’nin en güçlü ve zengin ailesine karşı mücadele eder. Tek istediği ise evladını yeniden kollarını alabilmektir.

Dizinin adı da konusuna göre özel olarak seçilmiş durumda. Evlat kokusunun farklı ve bir o kadar da hüzünlü bir hikayesi ekranlara gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler