Ana SayfaDedikoduMahmut Tuncer Show'da skandal!!! Düğünü yapılan gelin dolandırıcı çıktı!

İlgili Postlar

Mahmut Tuncer Show’da skandal!!! Düğünü yapılan gelin dolandırıcı çıktı!

Mahmut Tuncer Show’da skandal bir olay yaşandı. Canlı yayında düğünü yapılan çift, bir anda gelen telefon bağlantısıyla şoke oldu. Programa telefonla bağlanan üç kişi, gelinin dolandırıcı olduğunu iddia etti. Herkesi şoke eden olayın detayları haberimizde…

Mahmut Tuncer’in sunumu ile canlı olarak yayınlanan Mahmut Tuncer Show’da herkesi şoke eden inanılmaz bir olay yaşandı. Canlı yayın sırasında düğünü yapılan on aylık evli çift, programa gelen telefonlar ile neye uğradığını şaşırdı.

Programın canlı yayınına telefon bağlantısı ile katılan iç kişi, düğünü yapılan Suriye uyruklu Türkçe bilmeyen gelinin dolandırıcı olduğunu iddia etti. Yayına bağlanarak dolandırıldığını iddia eden Nazım Konukseven stüdyodaki gelin tarafından 10 bin lira, Konukseven’den sonra yayına bağlanan Manisalı İbrahim Kutlu 20 bin lira, Konya’dan bağlanan Ali Toprak da aynı şekilde dolandırıldığı iddialarında bulundular. Göz altına alınan 49 yaşındaki Suriyeli gelin Sabuha Alahmad’ın, ilk ifadesinde suçunu itiraf ettiği ve “Suriye’den Gaziantep’e geldim. Çok zor durumda kaldım. Erkekleri dolandırmaya mecburdum. Neredeyse her ilde bir evlilik yaptım. Geçinmek için dolandırdım.” dediği iddia ediliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler