Ana SayfaDizilerKısmetse Olur Yağmur Kimdir?

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Yağmur Kimdir?

Kısmetse Olur evinde, Pazar gecesi yapılan eleme sonrasında eve yeni giren isim Yağmur oldu. Tuğçe Ergişi’n evden ayrılması iel birlitke gelinler evine yeni bir isim daha katılırken Kısmetse Olur Yağmur için de kısmetin arandığı bir yer aldı.


Bugün Doğan Ünlüler

Kısmetse Olur Yağmur Kaç Yaşında?

Oldukça bakımlı ve fiziğine dikkat ettiği görülen Yağmur, 1987 doğumlu. Daha önce evlilik yapan Yağmur 11 yıl önce bitirdiği evliliğinden 12 yaşında bir kızı var. Kızıyla birlikte yaşamını sürdüren gelin adayı, Kısmetse Olur evinde evlenmek ve mutlu bir beraberlik kurmak istiyor. Kızı olması sebebiyle özellikle kızını da kabul edebilecek kişiyi arayan Yağmur çok daha seçici olacağını söyledi.

Motosiklet eğitmeni olarak görev yapan ve geçimini buradan sağlayan Yağmur, eve girdikten sonra en dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Didem’e yakın davranan gelin adayı, özellikle Didem’i çok beğendiğini ve kendine yakın hissettiğini söyledi.

Kendini Anlattı

İlk olarak damatlar evine giren gelin adayı, kendine sorulan soruları net bir şekilde yanıtlarken, kendini de anlattı. Konuşkan olduğunu söyleyen aday, eğlenceli olduğunu da ifade etti. 7

Onur Ve Tankut’a Aday Olacak!

Yağmur eve girdikten sonra hangi isimlere talip olacağı şeklindeki soruya da yanıt verdi. Aklında iki ismin olduğunu söyleyen Yağmur, Onur ve Tankut için aday olabileceğini söyledi. Bu açıklamaların ardından iki damat adayı da net bir yanıt vermedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler