Ana SayfaDizilerKırgın Çiçekler Son Bölümde Neler Oldu, Eylül Yaşayacak Mı?

İlgili Postlar

Kırgın Çiçekler Son Bölümde Neler Oldu, Eylül Yaşayacak Mı?

ATV’nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kırgın Çiçekler, yeni bölümü ile ekranlara geldi. Kırgın Çiçekler son bölümde yaşananlarla dizi için heyecan daha da artarken, dizi yüksek izlenme oranları almayı başardı.

Kırgın Çiçekler Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kırgın Çiçekler’in yeni bölümünde Eylül’ün kaçırılması, kızların durumu polise bildirmesi kısa süre içerisinde olayların iyice karışmasına yol açtı. Eylül’ün Kemal tarafından kaçırıldığını öğrenen kızlar, hemen polise giderken, Kemal polis tarafından bulunur. Sorguya çekilen ve hakkındaki suçlamalar hakkında savunması istenen Kemal ise kızların tüm iddialarını reddeder ve Eylül’ü kaçırmadığını söyler.

Polis delil bulunamadığı için Kemal’i serbest bırakır. Kemal takip edildiğini düşünerek Eylül’ün yanına gitmez. Fakat Eylül bir yerde kapalı tutulduğu için yiyecek ve içecek sıkıntısı yaşar. Kemal polis korkusu nedeniyle Eylül’ün yanına gidemediğinden dolayı Eylül giderek daha da zor bir duruma düşer.

Eylül’ün Yaşam Mücadelesi Veriyor!

Eylül’ün Kemal tarafından kaçırılması, Eylül’ün korkmasına neden olduğu gibi izleyenler de bu anlarda oldukça tedirgin oldu. Dizinin sevilen karakterlerinden birisi olan Eylül’ün yalnız başına aç ve susuz kalması ve giderek bitkin düşmesi yeni bölüm sonrasında en çok merak edilen detaylardan birisi oldu. Eylül’ün yaşam mücadelesini kazanıp kazanamayacağı, Kemal’in elinden kurtulup kurtulamayacağı yeni bölüm ile birlikte belli olacak. Kırgın Çiçekler son bölümde pek çok soru işareti ile bölüm finali yaparken şimdi gözler yayınlanacak yeni bölümde.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler