Ana SayfaDizilerSurvivor Eleme Potası Çok Kritik!

İlgili Postlar

Survivor Eleme Potası Çok Kritik!

Survivor eleme için yapılan oylama sonrasında adaylar belli oldu. Şimdi gözler Survivor’dan kimin eleneceğine çevrildi.

Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı eleme potasına iki isim daha çıkarmak zorunda kaldı. Bir önceki akşam oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler iki ismi eleme potasına sokmuştu. Böylece bu hafta adadan elenecek olan ismin ünlüler takımından olacağı da kesinleşti.

Survivor Eleme Gecesinde Elenecek İsim Belli Olacak

Bu akşam yapılacak halk oylaması sonucunda ünlüler takımından kimin adaya veda edeceği de net bir şekilde öğrenilecek. Dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından adadan elenmesi için söylenen 4 isim; Furkan, Pınar, Şahika ve Sedat oldu. 4 isim arasında yapılacak oylama sonucunda en az oyu alan kişi adaya veda edecek.

Geçtiğimiz haftalarda da eleme potasında yer alan Şahika, Sedat ve Pınar için bu hafta yaşanan olaylar normal olarak karşılanırken adaya geldiği ilk günden sonra ilk defa eleme potasına çıkan Furkan farklı bir deneyim yaşayacak. Bugüne kadar oylamaya çıkmadığı için halk tarafından ne kadar desteklendiği bilinmeyen Furkan için bu akşam yapılacak halk oylaması oldukça önem taşıyor.

Özellikle geçtiğimiz haftalarda eleme potasından çıkmayı başaran Pınar, Şahika ve Sedat Furkan’a göre bu hafta daha şanslı. Sosyal medya üzerinde konuşulan eleme gecesi için tahminlerde yapılmaya devam ediyor. Survivor eleme için tahminlere göre adadan elenmesi beklenen isimlerden bir tanesi Şahika. Sedat ve Furkan’ın elenmesi pek beklenmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler