Ana SayfaDizilerHayat Şarkısı Günü Değişti!

İlgili Postlar

Hayat Şarkısı Günü Değişti!

Yayınlanmaya başladıktan sonra reyting oranları yüksek olsa da son dönemlerde düşüşe geçen Hayat Şarkısı adlı dizinin yayın günü değişti.

Düşük reyting oranları nedeniyle son dönemlerde oldukça zorlu bir süreçten geçen Hayat Şarkısı için üzücü bir haber daha geldi. Yapılan son paylaşımlarda yapım ekibi tarafından resmi olarak yazılı bir açıklama yapılırken açıklamalarda dizinin yayın gününün değiştiği ve final tarihinin de kesinleştiği belirtildi.

Hayat Şarkısı Ne Zaman Yayınlanacak?

Yapılan açıklamalara göre dizinin bundan sonraki süreç içerisinde yayın günü pazar günü olacak. 2 Nisan tarihinden itibaren yeni yayın gününde ekranlara gelecek olan dizi saat 21.00 itibariyle yeni bölümü ile izlenebilecek. Dizinin yayın tarihinin değişmesinden ziyade en çok dikkat çeken detaylardan bir tanesi final tarihi oldu. Açıklamalarda final tarihi ile ilgili detaylar paylaşılırken Hayat Şarkısı’nın 28 Mayıs itibariyle ekranlara veda edeceği belirtildi.

Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ahmet Mümtaz Taylan, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya Üstündağ, Seray Gözler, Olgun Toker, Pelin Öztekin, Deniz Hamzaoğlu, Almila Bağrıaçık ve Aydan Taş gibi oyuncuların rol aldığı dizi özellikle yayın hayatına başlarken oldukça iddialı tanıtımları ile dikkat çekmişti. 2 Nisan Pazar günü 48. bölümü yayınlanacak olan dizi, Bodrum Masalı’nın hemen ardından ekranlara getirilecek. Dizi ile ilgili en çok dikkat çeken detaylardan bir tanesi ise diğer dizilerde olduğu gibi yeni bölümün özetsiz bir şekilde yayınlanacak olması oldu. Bu bakımdan kanal yönetiminin artık çok fazla önem vermediği düşünülen dizisinin final dönemine kadar özetsiz bir şekilde ekranlara getirileceği de öğrenilmiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler