Ana SayfaDizilerİçerde 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

İçerde 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İçerde 27. bölüm fragmanı dün akşam yayınlanan yeni bölümünün ardından hemen ekranlara geldi.

Geçtiğimiz akşam yayınlanan ve pazartesi akşamlarının en çok dikkat çeken dizilerinden birisi olan İçerde, yeni bölümü ile yine oldukça dikkat çekti. İçerde 26. bölümde özellikle hapishaneye düşen Celal Baba ve Sarp’ın hapishaneden çıkması ekranlara geldi.

Son Bölümde Neler Oldu?

Hapishaneden çıkan Celal Baba kendisini hapse attıran Kudret’e karşı büyük bir öfke beslerken Kudret ile Celal Baba’nın büyük restleşmeleri ekranlara getirildi. Özellikle Kudret karakterinin diziye dahil olmasının ardından Celal Baba’yı oldukça zorlu bir dönem beklerken hapishane de bunların en çok dikkat çeken yanlarından birisi oldu.

İçerde 26 bölümde özellikle Celal ile Kudret’in kapışması oldukça sert bir şekilde geçerken Celal, Kudret’i canlı canlı tabuta koyarak gömdü. Tüm bu anlar izleyenlerde şok etkiler yaratırken dizinin yeni bölümünde nelerin yaşanacağı da oldukça merak edilmeye başlandı.

İçerde 27. Bölüm Fragmanı Beklentileri Arttırdı

Dün akşamki bölümün ardından İçerde 27. bölüm fragmanı paylaşıldı. Yayınlanan fragmanda heyecan giderek doruğa çıkartılırken özellikle yeni bölümde nelerin yaşanacağı da öğrenildi. Yeni bölüm fragmanında Yeşim ile Melek arasında yaşananlar ekranlara gelirken, Melek’in acı haberi duyması sonrasında gözyaşlarına boğulduğu görülüyor. Şu an için yeni bölümde nelerin yaşanacağı ve Sarp’ın hayati tehlikesi merak edilirken tüm bu anlar, yeni bölüm için de şimdiden beklenti yaratmayı başardı. 27 Mart Pazartesi günü saat 20.00 itibariyle Show TV’de yeni bölümü yayınlanacak olan dizi, yine en çok izlenen yapımlardan birisi olmayı başaracak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler