Ana SayfaDizilerKısmetse Olur 21 Mart Salı Günkü Programda Neler Oldu?

İlgili Postlar

Kısmetse Olur 21 Mart Salı Günkü Programda Neler Oldu?

Kısmetse Olur 21 Mart Salı günü Yine oldukça heyecanlı bir bölüm ile ekranlara geldi. Geçtiğimiz günlerde yapılan eleme sonucunun etkilerinin hala evde görüldüğü dikkatlerden kaçmazken eleme sonrasında evdeki adaylar arasındaki gerilim, ilişkilerin daha da zorlu geçmesine neden oldu.

Emre Kimi Seçecek?

Kısmetse Olur 21 Mart Salı günü yayınlanan bölümünde en çok dikkat çeken bölümlerden bir tanesi Emre için adayların birbirine karşı mücadele vermeye başlaması oldu. Gamze, Sevgican ve Farima Emre için oldukça heyecan duyarken bu ilginin ne olacağı ve Emre’nin kimi seçeceği de oldukça merak ediliyor.

Evin eski damat adaylarından birisi olan Emre’nin eve tekrar geri dönmesi pek çok kişinin dikkatini çekerken evin yeni popüler damat adaylarından bir tanesi şimdiden Emre oldu. Özellikle Emre’nin bugüne kadar herhangi bir isme aşık olduğunu ya da hoşlandığını söylememesi pek çok kişinin Emre’ye ilgi göstermesini sağladı. Kısmetse Olur 21 Mart Salı gününde de benzer durumlar yaşanırken Emre’nin net bir gelini açıklamamış olması bu konuda kafaların da karışmasını neden oldu.

Evde diğer dikkat çeken çiftlerden bir tanesi ise Kemal ile Melis. Özellikle hafta sonu yapılan elemede Kemal’in Melis’e karşı savunucu bir tavır takınması, Melis’i oldukça etkilerken bu durum çiftin yakınlaşmasını sağladı. Kısmetse Olur 21 Mart Salı günü yayınlanan yeni bölüm ile birlikte evde yaşanan son gelişmeler hakkında da bilgi sağlandı. Önümüzdeki günlerde evde yeni aşkların başlaması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler