Ana SayfaDizilerSurvivor Eleme Adayları Kimler?

İlgili Postlar

Survivor Eleme Adayları Kimler?

Survivor’da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında Survivor eleme adayları da netleşti.

Survivor 2017’de birleşme partisi sonrasında eleme kuralları değişti. Yapılan açıklamalara göre Survivor 2017’de birleşme partisi sonrasındaki ilk haftada eleme yapılmayacak.

Survivor Eleme Adayları Gönüllüler Takımından!

Geçtiğimiz akşam oynanan ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazanırken, dün akşam ekranlara gelen ikinci dokunulmazlık oyununun kazananı da ünlüler takımı oldu. Böylece ünlüler takımı eleme için hiçbir aday çıkarma gereği duymazken gönüllüler takımı iki farklı ismi potaya çıkardı. Yapılan oylama sonrasında ilk akşam Berna, ikinci akşam ise Gökhan gönüllüler takımının eleme adayı oldu.

Özellikle Gökhan ve Berna’nın adada sık sık tartışma yaşaması ve anlaşamaması bugüne kadar dikkat çekiyordu. İki ismin tüm ada halkı tarafından elenmesi için söylenmesi ve Berna ile Gökhan’ın ortaya çıkması ise ilginç bir tesadüf oldu.

Survivor Eleme Adayları Ne Zaman Elenecek?

Survivor için yapılan oylamada gönüllüler takımından iki isim potaya çıkarken, önümüzdeki hafta yapılacak 2 dokunulmazlık oyunu sonrasında bu iki adaya iki isim daha eklenecek. Böylece Survivor eleme adayları 4’e çıkmış olacak. 4 isim arasından halk oylaması ile elenen kişi belirlenecek. Birleşme partisi sonrasında değiştirilen bu kural nedeniyle her hafta eleme olmayacak ve 2 haftada bir adadan veda eden isim belirlenecek.

Gönüllüler takımı ilk haftayı tamamen mağlup bir şekilde kapatmanın üzüntüsünü yaşarken iki isim şu anda adadan elenme korkusu yaşıyor. Özellikle önümüzdeki hafta yapılacak dokunulmazlık oyunlarının ünlüler takımı tarafından kazanılması, gönüllüler takımından bir kişinin elenmesini kesinleştirecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler