Ana SayfaDiziler3 Adam'ın Bu Haftaki Konukları Kim?

İlgili Postlar

3 Adam’ın Bu Haftaki Konukları Kim?

TV 8’de Çarşamba akşamları yayınlanan 3 Adam’ın bu haftaki konukları belli oldu. 3 Adam’ın bu haftaki konukları Müjde Uzman, Mehmet Demirkol ve Soner Sarıkabadayı olacak.

12 Nisan çarşamba akşamı saat 23.15 itibariyle ekranlara gelecek olan eğlence programı yine Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak üçlüsü ile ekranlara gelecek. Yayınlandığı akşamlarda yüksek izlenme oranları alan 3 Adam eğlenceli ve kahkaha dolu programıyla izleyenlere de ekran başında keyifli anlar yaşatıyor.

3 Adam Konuklarıyla Eğlenceye Çağırıyor

3 Adam’ın bu haftaki konukları Müjde Uzman ve Mehmet Demirkol ile farklı sohbetler gerçekleştirilecek. Soner Sarıkabadayı ise özellikle program boyunca sevilen şarkılarını seslendirecek. Yeni sezon itibariyle 3 Adam’da, 3 Adam Sahne yine yeni bölümde ekranlara getirilecek.

3 Adam sahne köşesinde sürpriz misafirler, eğlenceli skeçler ve konuklar ile farklı eğlenceli anlar yaşanacak. 12 Nisan Çarşamba akşamı saat 23.15’te ekranlara gelecek olan 3 Adam, gece boyunca özellikle eğlenmek isteyenleri ekran başına toplayacak. Yayınlandığı akşamlarda yüksek izlenme oranlarına ulaşarak büyük bir ilgi gören 3 Adam’ın 12 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümünün de yine reyting sıralamalarında yüksek izlenme oranlarına ulaşması bekleniyor.

Özellikle programı sunucularından Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak gibi isimlerin Türkiye’nin sevilen isimler arasında olması ve ilgi görmesi programın da ilgiyle takip edilmesini sağlıyor. Ünlü isimlerin konuk olduğu program, seyircilerin katılımı ile oldukça ilgi çekerken, özellike programda hazırlanan özel skeçler izleyenlerin keyifli anlar yaşamasını sağlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler