Ana SayfaDizilerFi Dizisi 10 Günde 10 Milyon İzlenme Aldı

İlgili Postlar

Fi Dizisi 10 Günde 10 Milyon İzlenme Aldı

İnternet üzerinden İlk üç bölümü yayınlanan Fi dizisi seyirciden tam not almayı başardı.

10 günlük sürenin ardından diziyi 10 milyon kişinin izlediği belirtilirken bu rakam dizi sektöründe yeni bir dönemin başlayacağının da en önemli işaretlerinden birisi olarak kabul edildi. Özellikle dizinin sadece internet üzerinden yayınlanacağının açıklanmasının ardından pek çok otorite tarafından bu konuda farklı değerlendirmeler yapılmış, genel olarak dizisinin başarılı olamayacağı ifade edilmişti. Fakat yapılan son açıklamalarda 10 günde 10 milyon izlenme oranına ulaşan dizisinin bu konuda tüm şartları değiştirdiği ve internet üzerinden yayınlanacak özel içeriklerin de izleyenler tarafından ilgiyle takip edilebileceğini gösterdi.

Fi Dizisinin Popülerliği Artıyor!

Fi dizisinin bu kadar yüksek izlenme oranları almasındaki en önemli etkenler arasında dizinin çok iyi bir kurguya ve oyuncu kadrosuna sahip olması yer alıyor. Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi Gibi pek çok önemli oyuncunun yer aldığı dizi aynı zamanda Türk televizyonlarında çok fazla görmeye alışkın olmadığımız sahneleriyle de dikkat çekiyor. Özellikle kadın oyuncularının sevişme sahnelerinde çok cesur pozlar vermesi ve bu pozların ekranlara getirilmesi, dizinin daha fazla kişi tarafından da takip edilmesini sağlıyor.

İlk üç bölümü ile oldukça ilgi uyandıran dizi önümüzdeki haftalarda yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam edecek. Yeni bölümlerde aksiyonun ve heyecanın daha da artacağı dizisinin daha yüksek izlenme oranlarına ulaşması bekleniyor.

Mehmet Günsür Kimdir?

Ozan Güven Kimdir?

Özge Özpirinçci Kimdir?

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Berrak Tüzünataç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler