Ana SayfaÜnlülerSurvivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Son 2 Eleme Adayı Kim Oldu? Bireysel...

İlgili Postlar

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Son 2 Eleme Adayı Kim Oldu? Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Survivor 2018’de ünlülerin kaybettiği ve Turabi ile Ümit Karan’ın aday olduğu ilk dokunulmazlık oyunundan sonra ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor’daki son elemenin adayları kimler oldu? Eleme potasına giren şoke eden isimler kimler? Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Detaylar haberimizde…

Survivor 2018 Ünlüler Haftalık Ne Kadar Kazanıyor?

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Dün akşam son dakikaya kadar heyecanla devam eden ve uzatmalarda gönüllülerin kazandığı ilk dokunulmazlık oyunu izlemiştik. Ünlülerin kaybettiği dokunulmazlık oyunu sonrası konseyde yapılan oylamada Turabi’nin adı çıkmış ve bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Mustafa Kemal ise Ümit Karan’ın ismini söylemiş ve eleme adayı iki isim netleşmişti. İlk defa oynanan atışlara sahip parkur sonrasında ünlüler oyunu kazandı ve gönüllülerden iki veya daha fazla isim Ümit Karan ve Turabi‘nin karşısında elenme potasında olacak.

Survivor 2018 Gönüllüler Haftalık Ne Kadar Kazanıyor?

Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Gönüllülerin kaybettiği oyun sonrasında yapılan bireysel dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Topu dengede tutmaya dayalı olan bireysel dokunulmazlık oyununda rüzgarın da etkisiyle kazanan kısa sürede belli oldu. Murat ile Nagihan’ın kaldığı son iki isim içerisinde Nagihan kazanan isim oldu. Nagihan hem bireysel dokunulmazlığı kazandı hem de eleme potasında yer alacak bir ismi yazma hakkında sahip oldu.

Turabi Çamkıran Kimdir?

Son 2 Eleme Adayı Kim Oldu?

Bu akşam oynana dokunulmazlık oyununda kazanan takım ünlüler oldu. Nispeten basit bir parkur sonrasında ilk kez oynanan ilk defa karşılaştıkları atış alanı sonrası 10 – 2 gibi açık bir farkla ünlüler parkurdan galip ayrıldı. Kaybeden takım olan gönüllüler arasında yapılan bireysel dokunulmazlık oyununda kazanan isim Nagihan oldu.

Ümit Karan Kimdir?

Yapılan konsey sonucunda oy kullanan altı ismin yazdığı takım arkadaşları neticesinde elenme adayı olarak belirlenen ilk isim Hakan Hatipoğlu oldu. Hakan Hatipoğlu‘nun eleme adayı olmasından sonra bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Nagihan’ın seçimi ile Survivor eleme potasındaki isimler netleşmiş oldu. ile birlikte Nagihan’ın söylediği ile birlikte eleme potasındaki isimler belli oldu.

Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Nagihan Karadere ise elenmeyeceğini düşünerek söylediği eleme potasının son ismi Damla Can oldu.

Damla Can Kimdir?

Survivor 2018’den Kim Elendi?

Dün akşam yapılan dokunulmazlık oyunundan sonra ilk iki aday ünlüler takımından Ümit Karan ve Turabi olmuştu. Bu akşam kaybeden gönüllüler ile birlikte ilk aday Hakan Hatipoğlu olmuştu. Nagihan’ın söylediği isim ile birlikte Turabi, Ümit Karan, Hakan Hatipoğlu ve Damla Can’dan oluşan eleme potası son dönemdeki en güçlü ve sürprizlerle dolu eleme potası oldu.

Dokunulmazlık oyunları sonrasında oluşan ölüm grubunda elenen isim yarın belli olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler