Ana SayfaDizilerSurvivor Dokunulmazlığı Kim Kazanacak?

İlgili Postlar

Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazanacak?

Survivor’da haftalar ilerlerken giderek Survivor finaline yaklaşıldı. Hafta sonlarında oynanan Survivor Dokunulmazlığı  oyunları bu akşam yeniden ekranlara getirilecek. Özellikle Cumartesi ve Pazar akşamları oynanan 2 dokunulmazlık oyununda kaybeden takım elenmesi için iki isim söylüyor. Bu açıdan bu akşam ve yarın akşam oynanacak oyunlar da yarışmanın gidişatı için oldukça önemli.

Survivor Dokunulmazlığı Hangi Takım Alacak?

Bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyunu için iki takım da oldukça iddialı olurken geçtiğimiz akşam oynanan ödül oyununu gönüllüler takımı tarafından kazanılması dokunulmazlık öncesinde ünlüler takımına büyük bir dezavantaj yarattı. Gönüllüler grubu ödül oyunu sonucunda barbekü partisi kazanırken parti sayesinde karınlarını doyurdular ve özellikle et yiyerek enerji ihtiyaçlarını karşıladılar.

Gönüllüler takımının kazandığı ödül bu akşam oynanacak dokunulmazlık oynanacak etki yapabilir. Zira açlığın ve yorgunluğun yarışlarda belirleyici olması bu konuda takımların performansında da oldukça etkili durumda. Bu açıdan gönüllüler takımının daha dinlenmiş ve tok bir şekilde dokunulmazlık oyununa çıkacak olması taraflar arasında ciddi bir farkın olmasını sağlayabilir. Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölüm ile birlikte Survivor’ın ilk dokunulmazlık oyununda hangi takımın galip geleceği görülecek.

Özellikle geçtiğimiz hafta içerisinde gönüllüler takımının yarışmaları kaybetmesi takımdan Bulut’un adaya veda etmesine neden olmuştu. Bir kişi eksilen gönüllüler takımının bu haftaki yarışmaları kazanması ve eleme potasına hiçbir isim çıkarmaması gerekiyor. Böylece birleşme partisine kadar gönüllüler takımı ünlüler takımına göre daha üstün durumda olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler