Ana SayfaDizilerSurvivor 2017 Yarışmacılarından Sabriye’ye Başkandan Övgü

İlgili Postlar

Survivor 2017 Yarışmacılarından Sabriye’ye Başkandan Övgü

Survivor programına son dönemlerde sporcuların katılmaya başlaması pek çok sporun daha yakından tanınmasını sağlıyor. Survivor Sabriye kadrosunda bulunan Adem  gibi sporcularda yine bu spora yönelik ilginin artmasını sağlamış oldu.

Salim Kayıcı’dan Survivor Sabriye

Konu ile ilgili açıklama yapan Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı Sabriye ile ilgili değerlendirmeler yaparken Survivor Sabriye’nin sporu ve Türkiye’yi çok iyi temsil ettiğini ve yarışmada da şu ana kadar başarılı bir şekilde gelişme gösterdiğini söyledi. Sabriye ile ilgili kickboks başkanı tarafından böyle bir açıklamanın yapılması oldukça dikkat çekerken Sabriye Şengül’ün yarışmada desteklendiği de ortaya çıktı. Açıklama yapan Salim Kayıcı sporcuların yarışmalardaki başarıları da takdirle izlediğini açıkladı. Salim Kayıcı yarışmacılarının sporcularını farklı yarışmalardan görmekten dolayı çok mutlu olduğunu söylerken yarışmada bulunan Survivor Sabriye Şengül ve Adem içinde başarı temel nedeni de bulundu.

Özellikle yarışma öncesinde Sabriye gibi pek çok ismin Türkiye tarafından çok yakından tanımadığını söyleyen Salim Kayıcı yarışmalarının bu konuda önemli bir avantaj sağladığını söyledi. Hem sporlarının hem de sporlarını daha yakından tanınması ve desteklenmesi adına bu tip etkinlikleri destek veren başkanının bu sözleri oldukça dikkat çekti. Survivor’a katıldıktan sonra başarılı bir performans sergileyen ve son dönemlerde iyi bir çıkış yakalayan Sabriye şu anda yarışmanın iddialı isimlerinden birisi olarak görülüyor. Yarışmaya katıldığı ilk günden itibaren eleme potasında halkın desteği ile elenmekten kurtulan Sabriye yarışmadan ilerlemeyi de başarmış durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler